Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 August 2016

Written By NIKE B. on duminică, 7 august 2016 | 06:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Gandul va e la distractie si petreceri. Aveti mai multe optiuni in acest sens si e nevoie sa le ierarhizati. O noua relatie se contureaza astazi.



Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi buna pentru regenerare emotionala. Va dedicati timpul pentru a-i consilia si asculta pe cei din jur. Aveti dispozitia necesara pentru intalniri intime.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Investitiile facute cu inteligenta va vor aduce beneficii in viitor. Cercetati terenul si pasiti pe el cu incredere!


Horoscop pentru femeia din Rac

Va iese la suprafata o latura atractiva, pe care cei din jur nu au avut ocazia sa o cunoasca. Oare are legatura cu interesul subit pentru viata sexuala care v-a cuprins? Sau or fi schimbarile care se petrec in viata dumneavoastra?



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu luati tratamente dupa ureche, organismul este mai sensibil astazi. Aveti mai multa grija de dumneavoastra!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va atrag jocurile de noroc si, din fericire, sunteti si sub protectia planetelor. Energia care va cuprinde contribuie la sansele de castig care planeaza deasupra dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Excesele culinare, extravaganta si noptile pierdute va vor aduce pe muchie de cutit. Aveti o viziune superficiala asupra vietii si riscati sa fiti tras in piept de cei care va vor raul.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista o persoana hotarata sa va descoase pana la ultimul detaliu si adoptati o atitudine ofensiva fata de ea. Poate ca e mai usor sa ii evitati prezenta, decat sa va angajati intr-un conflict obositor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Analizati-va situatia in detaliu si apoi luati deciziile corecte. Numai prin atentie puteti lua hotarari lucide. Odate stabilita contururile, puteti actiona.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunteti interesat de psihologie, de felul in care functioneaza omul. Simtiti nevoia sa va intelegeti mai bine universul in care traiti. Aceasta inclinatie va avea efecte pozitive in relatiile dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

O persoana care v-a cam impovarat in ultima vreme e gata sa isi ia zborul si sa renunte la protectia dumneavoastra. Chiar daca prietenia nu se sfarseste, va simtiti usurat de o responsabilitate.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti mai influent decat in mod normal si eforturile va sunt mai usor remarcate. Aveti unda verde pentru preluarea conducerii. Increderea in fortele proprii va ajuta!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții