Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 30 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 30 octombrie 2016 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 30 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 30 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sa le oferi ajutorul celorlalti poate necesita uneori o modalitate supranaturala sau spirituala si astazi, cand toate corabiile cuiva la care tii s-au inecat, poti face ceva pentru acea persoana. Sfatul tau verbal poate sa nu fie luat in seama, asa ca mai bine ar fi sa incerci ceva metafizic ( vibratii pozitive, rugaciuni, lumina alba sau alte tehnici subtile spirituale).

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

O aventura de munca sau de afaceri va da roade in curand, dar asta nu inseamna sa va grabiti sau sa va implicati in cine stie ce activitati de imbogatire subita. In timpul acestui ciclu planetar, puteti face mai multi bani de care sa va bucurati. Apucati-va de acum de acel plan nou de afaceri si bucurati-va de banii ce vor urma.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vocatia ta din prezent necesita mai mult antrenament sau studii pentru a-ti asigura progrese ulterioare. Nu te ingrijora prea tare in privinta detaliilor si a perfectiunii pentru ca iti poti inrautati sanatatea. Starea ta de spirit iti poate afecta conditia fizica.


Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti o atitudine optimista care va va permite sa va atingeti obiectivele fara prea mult efort. Radiati de fericire si entuziasm, fapt care va va creste popularitatea si probabilitatea de a primi favoruri din partea celor care va plac. S-ar putea sa fiti, insa, un pic cam lenes si cam comod. Optimismul va va face sa nu fiti atent la detalii.



Horoscop pentru femeia din Leu

Cunoasteti persoane care va ajuta sa scapati de unele temeri, granite sau sentimente de vinovatie si nesiguranta. Dragostea si increderea lor, pe langa faptul ca nu va judeca, va inspira lucruri marete. Este important sa nu va pierdeti caracterul cand sunteti in preajma lor. S-ar putea sa va fie greu sa va obisnuiti cu gandul ca acest vis a fost doar o iluzie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se pare ca exista un grad mare de stimulare nervoasa, combinata cu o mentalitate hiperactiva. Nu vreti sa fiti direct si acid cand vorbiti, dar natura impulsiva va face sa luati decizii pripite, in loc sa va ganditi la ce simt ceilalti. S-ar putea sa intreceti masura printr-o iesire nervoasa ca reactie la remarcile nevinovate pe care le pot face altii.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Simtiti din ce in ce mai mult nevoia de a fi in centrul atentiei – din cauza pasiunii de a da cadouri si de a fi apreciat. S-ar putea sa fie o faza deschisa, imaginativa si idealista, o perioada la care veti privi in urma cu mandrie si bucurie. Fiti cat puteti de bun si incercati sa pareti si mai bun, daca asa va spune inima.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Independenta financiara este un scop, dar este de multe ori mai bine sa te joci cu banii altora, decat cu ai tai. S-ar putea ca jonglarea cu banii altora pentru interesul propriu sa va ajute foarte mult.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este momentul sa faceti cateva schimbari majore in viata dumneavoastra. Uitati-va la familia si la situatia dumneavoastra sociala, care s-ar putea sa nu fie cum v-ati fi dorit. Cautati moduri noi de a va renova relatiile. Imaginati-va un viitor mai bun si proiectati-va telurile pentru a stii unde vreti sa ajungeti. Astfel, schimbarile se vor petrece mult mai rapid.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti foarte elocvent/a in perioada acesta si ai darul de a vorbi cam mult. Iti doresti sa ii conduci pe ceilalti prin intermediul abilitatilor tale comunicationale. Prin urmare asta face din tine un bun profesor sau un excelent agent de vanzari, din moment ce inspiri credibilitate prin personalitatea ta. Este momentul sa semnezi un contract sau o intelegere daca vrei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Problemele de sanatate au ca sursa nivelul mare de stres. Bucurati-va de ce faceti, iar daca nu puteti RENUNTATI! De ce sa va bateti capul cand nimeni nu va asculta sau nu va acorda atentia de care aveti nevoie? Schimbarile de cariera sunt exact dupa colt.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu simtiti presiunea si sunteti mai atent la rezolvarea problemelor financiare si personale. Rezolvati-le calm fiindca aveti tendinta sistematica de a le amesteca. Scapati, mai intai, de sarcinile neplacute pentru a va relaxa pe la sfarsitul lunii.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții