Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 25 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 24 noiembrie 2016 | 05:30


Horoscop de azi Vineri 25 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 25 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai tendinta de a te juca prea mult cu lucruri importante in care altii chiar cred. Nu rade de visele lor, pentru ca nici tie nu ti-ar placea ca altii sa te dezarmeze atunci cand lupti pentru un scop major. Mai bine l-ai ajuta pe cel care-ti impartaseste ce-si doreste cel mai mult de la viata, pentru ca sta cumva in puterea ta sa-l stimulezi cu o vorba buna. Daca-i intorci toate spusele pe dos si faci glume nesarate pe seama planurilor sale, risti sa pierzi increderea sa. Nici ironia si nici criticile nu sunt solutia de a-l ajuta pe cel care doreste sa-si implineasca un vis.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Prezenta ta face bine unor persoane dragi tie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sanatate, ori au niste emotii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca sa le ridici moralul, sa le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt puncte de vedere, sa le mai spui si o gluma la nevoie, pentru ca ei sunt complet derutati. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii, pentru ca si ei au stat alaturi de tine candva in momente similare, in care te simteai abandonat si trist. Tu ai un tonus bun ce-i incarca si pe ei de incredere si speranta.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Se pare ca nu te afli in mediul cel mai potrivit pentru nevoile tale emotionale de acum. Doresti prezenta prietenilor, dar azi poti numara cati sunt cu adevarat de partea ta. Ai putea avea surpriza sa descoperi ca cei care se bateau cu pumnul in piept ca tin cu tine neconditionat nu-ti sar in ajutor la nevoie, in timp ce alte persoane, pe care nu le numeai prietene, te sustin fara sa le ceri nimic. E vremea sa-ti schimbi parerea despre oamenii care iti stau alaturi pentru ca unii chiar nu merita afectiunea ta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti concentrat la ce ai de facut si nu spui nimic la voia intamplarii, ci dupa ce te documentezi extrem de profund asupra oricarei probleme. Esti un exemplu de seriozitate si maturitate, incat, cine te are ca sfatuitor sau profesor, are numai de castigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenta ta iese in evidenta prin tot ce spui, prin informatiile pe care le transmiti, prin argumentele pe care le sustii. Se vede ca ai invatat mult in viata, ca ai acumulat un bagaj de cunostinte foarte vast, iar azi ai ocazia sa te folosesti de el intr-un moment cheie.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu te astepta ca judecata celor din jur sa fie justa sau calma, ci te poti astepta la replici de-a dreptul dureroase. Tu esti un vajnic militant in slujba adevarului si nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea, ca atare, daca nu meriti criticile care ti se aduc, vei riposta vehement si nu te vei lasa cu una, cu doua. Vei gasi imediat armele pentru o contraofensiva, astfel incat sa demonstrezi ca ceilalti gresesc in aprecierile lor la adresa ta. Apeleaza numai la armele corecte pentru a-ti invinge rivalii si nu-i lasa sa se comporte cu tine asa cum nu ai merita, de fapt.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Duci dupa tine o serie de amintiri care au devenit un fel de sperietoare pentru tine. Daca ceva nu a mers bine in trecut, nu inseamna ca de acum trebuie sa calci ca pe gheata subtire, ca nu cumva sa repeti eroarea de atunci. Se presupune ca trecutul a devenit deja o baza de experiente si cunostinte pe care poti conta in prezent, ca atare nu reveni iar si iar, obsedant, la vechi probleme ca si cum ele ar mai fi inca valabile. Au trecut demult, sunt acolo in memoria ta ca o lectie deja asumata, dar nu merita sa tot vorbesti despre ele de genul: dar daca se repeta? Nu se repeta, cel mult traiesti altceva ca sa inveti altceva, dar nu privi inapoi ca la un bau-bau urat, ci ca la un profesor bun!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pune-ti mintea la contributie si preia conducerea proiectului in care esti implicat. E nevoie de o minte lucida, organizata si de un control ceva mai strict asupra tuturor detaliilor. Nu e momentul nici sa lasi lucrurile la voia intamplarii, nici sa astepti sa cada din senin, ci totul depinde de felul in care aranjezi tu toate detaliile. Cu cat esti mai precis in decizii, cu cat asezi toate aspectele la locul potrivit in momentul potrivit, cu atat succesul final va fi mai vizibil. Sunt momente in care e nevoie de un dram de rigurozitate, de limitari si legi menite sa restabileasca ordinea corecta a lucrurilor, deci respecta-le cu strictete. E in beneficiul tau!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Apare in calea ta in momentul potrivit o persoana care se va dovedi a fi salvarea ta in situatia de fata. E norocul cel mai mare al acestei zile si esti fericit ca ai fost atat de norocos intalnindu-l chiar tu. Sigur ca ar putea trece si prin calea altcuiva si acela sa profite de sansa, dar nu uita ca tu ai un atu in plus si trebuie sa-l valorifici. Pune mana pe sansa imediat ce apare, fara sa te indoiesti de ea si fara sa-i cauti defecte chiar si unde nu exista. Din aceasta mult asteptata intalnire cu norocul se poate naste o etapa mai buna in cariera, o prietenie profitabila, o relatie de afaceri durabila.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cand nici nu te asteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care il primesti cu inima deschisa. E o schimbare neprevazuta in program, desi aveai altceva de facut, dar asa trebuie sa te adaptezi noilor conditii din mers. Poate si tu trebuie sa pleci la drum pe nepregatite, si, ca de obicei, lucrurile neplanificate in fata carora trebuie sa dai dovada de flexibilitate, sunt si cele care ies cel mai bine. Daca ai avea timp suficient sa le pregatesti pe toate in detaliu nu ar iesi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerand de la tine promptitudine si inspiratie de moment.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ceea ce ar fi trebuit sa mearga ca pe roate, influentat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealalta. O rasturnare de situatie neasteptata schimba complet cursul lucrurilor si, in loc sa ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie in plus pentru a repara situatia. Cineva intervine in problemele tale considerand ca-ti este de ajutor, dar faptele sale mai degraba te incurca si mai bine nu te folosesti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, cand ceea ce trebuia sa ajunga la succes tinde spre directia diametral opusa.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ispita rea isi cam baga coada in viata sentimentala si te pune in fata unei situatii cu mare factor de risc. Esti tentat sa faci o greseala cu gandul ca nu va sti nimeni, dar te inseli. Cineva tot va iesi suparat din aceasta situatie, si nici macar tu, care iti pui astfel talentele de seducator la incercare, nu vei avea nimic de castigat. Incearca sa fii cinstit in iubire, sa nu intorci armele impotriva unei persoane dragi doar pentru a-i da o lectie, tot asa cum nici nu incerca marea cu degetul sa vezi ce iese, pentru ca e greu de crezut ca va iesi ceva frumos! Poti pierde o iubire adevarata…


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Relatia cu institutiile statului este in prim plan de parca ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea ta profesionala sau reputatia ta. Lasi impresie buna pe oriunde treci, pentru ca inspiri profesionalism, autoritate, seriozitate, exact acele calitati de care e nevoie in planurile tale curente. Nu te lasa intimidat nici de functia celor cu care discuti, nici de eventualele avertismente care ti se adreseaza, pentru ca nu te simti vinovat de absolut nimic. Esti sigur pe tine, stapan pe situatie, te bazezi pe o experienta bogata in domeniul pe care il practici si pe un bagaj imens de cunostinte verificate si bine documentate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții