Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 25 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 25 noiembrie 2016 | 06:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 25 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 25 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Folositi-va ratiunea in aceasta perioada. S-ar putea sa aveti tendinta sa exagerati in incercarea de a atinge scopuri mult prea indepartate. Subestimati timpul si efortul care sunt necesare pentru finalizarea anumitor proiecte.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Asigurati-va ca talentele dumneavoastra ies la lumina si ca sunt apreciate la adevarata lor valoare. Este usor sa confundam ce face persoana cu ce este persoana, asa ca purtati-va natural, nu va prefaceti ca sunteti altcumva. In momentul de fata, utilul cu placutul nu prea se combina, asa ca tineti-le la o oarecare distanta pentru a evita neintelegerile si incurcaturile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca instinctele dumneavoastra creative si mentale sunt suprasolicitate de presiunea excesiva impusa de locul dumneavoastra de unca, va trebui sa schimbati modul in care va administrati energia pentru a va adapta la noile conditii. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitati ce scopuri aveti fiindca s-ar putea sa se iveasca niste ocazii majore.


Horoscop pentru femeia din Rac

Cereti sfatul unui prieten cu experienta. Inainte de a cheltui bani pe asa numitii „specialisti”, veti vedea ca prietenul este o solutie la fel de eficienta si care costa mai putin. Sfatul sau va va ajuta foarte mult.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti episoade cu femeia din viata dumneavoastra. Are stari schimbatoare fata de dumneavoastra. Modul in care actionati si raspundeti nu opereaza corect, si s-ar putea sa va prindeti in dezbateri aprinse, in care va aparati propriile puncte de vedere.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Paziti-va sanatatea, fiindca s-ar putea sa se observe o schimbare majora in ceea ce priveste rezistenta dumneavoastra fizica. Acest lucru se poate datora unei probleme stresante sau emotionale, care implica responsabilitatile fata de un alt individ. Sau poate ca lucrati ore suplimentare, in care este nevoie de multa atentie la detalii.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Este momentul sa va implicati in treburile partenerului sau ale copiilor. Ambitiile dumneavoastra personale vor intra in conflict cu nevoile familiei. Investiti foarte multa energie in ingrijirea familiei, dar intr-un mod care va face sa va neglijati propriile interese.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa castigati la un joc de noroc astazi. Chiar daca nu pariati bani, sugestia unui prieten ar putea avea un rezultat pozitiv. Nu exagerati, insa, fiindca jocurile de noroc tot asta raman!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Activitatile in care sunteti implicati amandoi se bazeaza pe interesele intelectuale astazi. Daca sunteti singur momentan, cautati-va noi oportunitati romantice printre cei pe care ii cunoasteti.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca ce vi se pare dumneavoastra evident sa fie ambiguu pentru altcineva, asa ca este momentul sa va impartasiti punctul de vedere. De asemenea, este important sa va manifestati trairile acum, fiindca inca o puteti face cu succes. Nu numai ca veti invata din experientele dumneavoastra, ci si de la cei care sunt in jur.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Relatiile romantice stabile sufera o intoarcere astazi. Puteti sa aveti un efect urias unul asupra celuilalt, fie pozitiv, fie negativ, in functie de ce va doriti. Vorbiti cu partenerul, pentru a preveni distrugerea relatiei si pentru a o intari.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va cunoasteti limitele. Nu vi se pare ca atingeti limita de forta, toleranta si rabdare? O problema normala v-ar putea face sa treceti de aceste limite si sa va cauzeze o durere de cap sau o pierdere. Nu exagerati, fiindca sunteti doar un om.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții