Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 28 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 28 noiembrie 2016 | 05:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 28 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 28 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Exista posibilitatea unei mosteniri sau a unui cadou scump din partea altor persoane. Din cauza ca va daruiti complet in relatiile sexuale, nu vi se pare nimic rau la compensarea monetara. Ba chiar, daca nu primiti ceva in schimb, vi se pare ca persoanei nu ii pasa de dumneavoastra.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Este semnul cumularii. Problemele legate de niste proiecte sau de familie vor disparea. Este momentul sa legati o relatie cu unul dintre parintii dumneavoastra. Nu va mai ocupati de sarcinile grele singur.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Puneti accent pe relatiile apropiate si pe corectitudine si armonie in aceasta perioada. Talentul dumneavoastra intelectual si cel comunicativ al celor din jurul dumneavoastra capata mai multa importanta: orice problema legata de aceste lucruri va afecteaza foarte tare.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va simtiti oarecum ingreunat de un proiect care nu a decurs conform planului. Daca nu functioneaza o anumita tehnica, luati-o de la capat. Veti economisi timp facand acest lucru.



Horoscop pentru femeia din Leu

Legat de situatia dumneavoastra de la munca, veti incerca sa reparati sau sa corectati de unul singur unele probleme. Este interesant, insa, ca veti pleca intr-o calatorie cat de curand.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Prietenul la nevoie se cunoaste. Asta nu inseamna sa va sacaiti prietenii cu diverse cereri, ci doar sa le cereti ajutorul din cand in cand, atunci cand simtiti ca ati lovit un punct mort. Nu uitati ca ei pot face unele lucruri pe care dumneavoastra nu puteti.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Energiile din subconstientul dumneavoastra se activeaza si pot duce la un numar mare de consecinte. Cu siguranta veti trece prin multe situatii care va vor aminti mai multe lucruri din trecut.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Este prioritar sa descoperiti in ce credeti si sa luptati pentru acest lucru. Religia, legile, politica, calatoriile si educatia superioara sunt cateva zone pe care le putem da exemplu. Este momentul sa va testati limitele si sa vedeti cat puteti ajunge de departe.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este un bun moment sa avansati in aproape toate domeniile, multumita numarului mare de oportunitati care se iveste. S-ar putea sa aveti sansa sa calatoriti sau sa semnati noi contracte. Abordarea pozitiva pe care o aveti in aceasta perioada va va ajuta sa va faceti prieteni si cunostinte noi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Neintelegerile pe care le aveti cu cei din jur va deranjeaza. Este mai bine sa taceti cand trebuie, decat sa puneti piciorul in prag si sa complicati lucrurile mai rau. Cu cat mai putin, cu atat mai bine!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Munca dumneavoastra nu pare a fi apreciata, iar acest lucru va dispera. Este momentul sa faceti ca tot ce este banal sa fie special pentru cei din jur, astfel incat acestia sa fie recunoscatori pentru tot ce realizati. Scopul scuza mijloacele!

Horoscop pentru femeia din Pești

Auziti ceva care va nelinisteste. Are legatura cu un fost coleg sau cu o cunostinta mai veche. Unele lucruri trebuie lasate asa cum sunt, pentru o mai mare liniste in viata de zi cu zi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții