Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 5 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 noiembrie 2016 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 5 Noiembrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 5 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa fii nevoit sa intrerupi cateva activitati, fie intr-un grup fie intr-o activitate sociala, care altadata iti facea placer, dar acum nu ti se mai pare util. Singurul mod de a ajunge sa te plimbi pe campuri mai verzi este aceasta plecare, cu gust dulce-acrisor.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Reactiile neobisnuite si spontane la evenimente neasteptate va vor scoate mult in evidenta. Astfel, aveti ocazia sa fiti admirat ca sunteti cu picioarele pe pamant si ca gasiti solutii la situatii subite. Exista sansa sa va impiedicati si sa cadeti, asa ca aveti grija cum mergeti. Fiti agil.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Chiar daca sunteti putin salbatic, sunteti sanatos, va descurcati si cunoasteti oameni noi. O dezamagire in dragoste nu inseamna ca ati iesit din joc permanent. Este o zi in care trebuie sa va regrupati energiile si sa lucrati putin la increderea pe care o aveti in dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Poate fi o perioada foarte consumanta si confuza, in care nu stiti exact ce vreti si in care nu va simtiti deloc capabil, puternic sau eficient. Trebuie sa fiti intelegator din punct de vedere fizic cu dumneavoastra, pentru a nu va disipa toate rezervele de energie. In aceasta perioada, imaginatia o ia razna si simtiti nevoia de a va pune in practica o dorinta sau o fantezie ciudata – ceva ce, in mod normal, ati avea ratiunea sa nu puneti in aplicare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu poti face nimic ca sa eviti treburi aparute pe nesteptate care it vor consuma energia astazi. Desi ai ca fi vrut sa iesi in oras azi, nu se va adeveri cand ai atatea de facut. Cel mai bine este sa faci ce ai de facut si sa-ti reprogamezi iesirea pe alta data.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Dorintele pasionale va pot coplesi in aceasta perioada, asa ca aveti nevoie de cineva cu care sa le impartasiti. Norocul ii ajuta pe cei curajosi, nu numai financiar, cat si emotional. Fiti putin mai agresiv in relatiile dumneavoastra.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va puteti astepta la schimbari mari in sfera domestica, motiv pentru care trebuie sa fiti pregatit sa va acomodati la nevoile celorlaltor membri ai familiei sau ale persoanelor care locuiesc cu dumneavoastra. S-ar putea sa fie o perioada in care decideti sa eliminati rutina de zi cu zi si sa cautati noi tipare pentru viata dumneavoastra. S-ar putea sa fie schimbari care necesita cheltuieli sau renovari in casa dumneavoastra. Aceasta este o schimbare mare, care necesita multa planuire din partea dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Faptul ca puteti castiga mai multi bani acum nu va scapa de faptul ca nu va simtiti implinit. Probabil are mai multa legatura cu distractia, decat cu banii. Se iveste o decizie: munciti pentru bani sau munciti pentru satisfactie personala? Ulterior, le puteti avea si pe amandoua.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Poti sa te bazezi pe tine asa ca nu mai visa. "A face" este cuvantul cheie in acest moment si iti cere sa incepi un nou Project. Fa orice iti stimuleaza imaginatia a ta si acelor din jur. Impartasindu-ti visele si transmitand semnale positive persoanei iubite poate atenua tensiunea unei situatii azi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa va aflati intr-o stare romantica, inspirata si creativa. Atrageti persoanele gentile, vulnerabile si deschisa. In mod ideal, este momentul pentru o romanta puternica, pentru a crea arta si frumusete si pentru a va pune la punct cu modul in care functioneaza o relatie. Cu toate acestea, s-ar putea doar sa fugariti niste fantezii, in incercarea dumneavoastra de a fi cu persoane care nu sunt cum par a fi. Fiti realist!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ce nu stii nu te poate afecta,va trebui sa-ti faci timp sa asimilezi niste informatii. Sinceritatea este cea mai buna metoda, in concluzie sa nu faci rau nimanui. Cu atat spui mai putin cu atat e mai bine, iar la momentul oportun faptele tale vor vorbi de la sine.

Horoscop pentru femeia din Pești

Fiti foarte atent la vederea dumneavoastra. Daca cititi la lumina slaba sau daca va chinuiti ochii citind noaptea, s-ar putea sa aveti probleme. Nu uitati sa consumati mai multe vitamine, fiindca prelungesc durata de viata a organelor vitale.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții