Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 28 Ianuarie–3 Februarie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 27 ianuarie 2017 | 05:59



Horoscop Urania săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie–3 Februarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, Berbecii vor trăi sub influența fazei de Lună Nouă care va influența casa a XI-a a prieteniilor. Teoretic, nu va fi un aspect rău sau periculos. Indiciul general este de surprize venite din partea prietenilor, de întâlniri interesante, în condiții speciale, de împrejurări ciudate care îl pot pune pe nativ, față-n față cu persoane care, se va dovedi mai târziu, vor juca un rol în viața lor.

Dar, cel mai important aspect al acestei perioade rămâne cel legat de tranzitul planetei Marte, Guvernatorul zodiei Berbec, în dimineața zilei de 28 ianuarie, semn în care va rămâne până pe 10 martie. Până atunci, el le va insufla dinamism, curaj, combativitate și va imprima organismului un ritm de viață alert. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, se va contura nevoia să o „lase mai moale” cu tensiunile, cu conflictele, cu enervările și să mediteze la ceea ce li se întâmplă pentru a găsi rezolvarea adecvată problemelor curente. De asemeni, ar fi bine să-și asculte instinctul sau să țină cont de o presimțire care îi va avertiza, în chip simbolic, despre un context sau despre iminența unui eveniment.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', casa I, a personalității, va fi intens solicitată de cele patru planete care o vor tranzita, pentru că, din 3 februarie dimineața, în acest sector, va intra și planeta Venus care, pentru început, va da o direcție favorabilă evenimentelor, insuflându-le curaj și o stare bună de spirit. Acest tranzit va avea însă un parcurs ciudat: în primele săptămâni, viteza de deplasare a planetei va fi foarte lentă, apoi, pe 3 aprilie, Venus, aflându-se în mers retrograd, se va întoarce în zodia Peștilor. Va păsări definitiv Berbecul pe 6 iunie. Din 3 februarie, nativii se vor ocupa de bunul plasament al banilor sau de cumpărăturile rezonabile.


Horoscop Taur pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, posibil moment important în viața sau în cariera Taurilor. Luna Nouă poate reprezenta începutul unei noi perioade în viața lor socială sau profesională sau poate indica începutul unei perioade de reașezări ale personalității lor pe fondul unor schimbări bruște de atribuții, funcții sau imagine. Uneori, aceste ipostaze publice pot fi inconfortabile sau riscante.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a XII-a a cerului lor astral și, de acolo, îi va mobiliza pentru luptele viitoare dar îi va pune și într-o stare de agitație și revoltă sau de mânie interioară, provocată de una sau mai multe stări de fapt din viața lor. Marte va rămâne în acest sector până pe 10 martie. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, momente plăcute împărtășite alături de prieteni, bucurii sau beneficii obținute cu ajutorul unor apropiați. Planuri personale care pot fi susținute de prietenii care îi consiliază și le acordă sprijin moral, material, profesional ori social. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', tumult interior care nu poate fi temperat prea ușor, motiv pentru care, uneori, nativii mai sensibili vor apela la calmante sau la tehnici de relaxare.

Casa a XII-a va rămâne și după aceste două zile, marcată de tensiunile interioare și de stările explozive motivate de nereguli mai vechi, de conflicte nesoluționate, de dorințe neîmplinite sau de probleme de muncă curente cu care se confruntă pentru că în dimineața zilei de 3 februarie, Venus, Guvernatorul lor, va intra în zodia Berbecului, adică în casa a XII-a de care vorbeam, alăturându-se influxurilor puternice care vor pune la încercare acest sector de viață personală. Din 3 februarie, Luna va tranzita zodia Taurului și le va aduce nativilor un strop de calm, o mai bună stăpânire de sine dar va intensifica confruntările publice și divergențele cu partenerii de orice fel.

evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, în mintea nativilor se pot produce schimbări majore de opțiune de viață, de crez, de aspirație, de conștiință. Unii vor renunța repede și fără nici un regret la o serie de principii, interese sau mize personale majore. Acum, vor îmbrățișa idei noi, premize noi de dezvoltare și afirmare personală. Aceste transformări, petrecându-se brusc și reflectându-se în comportamentul și deciziile lor îi vor surprinde pe cei apropiați lui. Luna Nouă din 28 ianuarie poate fi una dintre cauzele astrale care ar putea declanșa această revoluție personală.

Pentru cei tineri, care au trăit indiferenți față de responsabilitățile lor, se poate vorbi de o maturizare bruscă, ca efect al cristalizării conștiinței datoriei față de sine. Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa prietenilor și, de acolo, alături de Uranus, va genera, până pe 10 martie, confruntări sau chiar dispute dar va permite și lărgirea cercului de apropiați, prin situațiile inedite care îi vor plasa în apropierea unor persoane speciale. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, unii se pot bucura de succes, de notorietate, de funcția în care au fost numiți, de o imagine bună sau de simpatia publicului, ceea ce, pentru artiști sau oameni politici, nu e lipsit de importanță.

Posibilă victorie juridică, relațională sau morală asupra unui partener care le-a fost ostil sau care a încercat să-i destabilizeze. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', contacte și discuții aprinse cu apropiații cerului lor de interese. Pe 3 februarie, Venus va intra în casa a XI-a, introducând, până pe 6 iunie, când va părăsi definitiv acest sector, nuanțe diferite în funcție de mersul direct sau retrograd în care se va afla. Din 3 februarie, tendința de a se liniști trupește sau sufletește și de a se refugia în activități recreative. De la sfârșitul săptămânii, s-ar putea contura probleme bănești.





Horoscop Rac pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, posibile surprize în plan financiar. Luna Nouă din 28 ianuarie poate aduce situații imprevizibile pentru regimul banilor, provocate, de cele mai multe ori, de o situație „din afară”, adică de evoluția unui context instituțional, de evenimentele greu de anticipat din viața unei persoane apropiate lor care se vor reflecta, mai mult sau mai puțin intens, și în viața Racilor. Din 28 ianuarie, Marte va intra în casa a X-a a cerului lor astral și, de acolo, alături de Uranus, va provoca schimbări de statut socio-profesional, obligându-i, deseori, pe nativi, să reacționeze, să se implice, să se lupte, să facă față unor confruntări drastice de natură relațională sau chiar juridică.

Oricum, nativii trebuie să se aștepte la surprize până pe 10 martie. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, lumea ideilor, convingerilor și credințelor, a aspirațiilor înalte și a planurilor speciale de viață, a căror realizare este condiționată de studiu și progres al cunoașterii, este bine aspectată. Racii pot avea intuiții fericite, idei speciale, inițiative justificate de un fler remarcabil. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', etapă care poate sugera măcar direcția dinspre care vor veni încercările viitoare, legate de carieră, funcție, loc în societate sau posibilitate de afirmare.

Unii Raci, enervați de plasa contradicțiilor în care se zbat de la un timp încoace, vor fi motivați să-și limpezească poziția ca să-și consolideze drumul. Din 3 februarie, în ajutor, le poate veni Micul Benefic, care va rămâne în casa X-a până pe 6 iunie, și care le va deschide uși nebănuite pe calea rezolvării unor aspecte fundamentale de viață. Din 3 februarie, se pot netezi sau consolida niște relații de prietenie și corespondență sufletească care să stea la baza unor relații de prietenie oneste.






Horoscop Leu pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, din cauza turbulențelor provocate de faza Lunii Noi în Vărsător, Leii nu vor suporta prea ușor această etapă. Neliniștea va pune stăpânire pe ei alimentând un tremolo interior și făcându-i să trăiască senzația că ceva neplăcut urmează să se întâmple în relațiile lor parteneriale.Pe 28 ianuarie, Marte va intra în Berbec și, din acest lăcaș de Foc, le va da nativilor impulsuri speciale. Principalul sector activat de acest tranzit va fi cel al motivațiilor interioare.

Astfel, cuprinși uneori de enervare sau revoltă, alteori de patimă, Leii se vor lepăda de acele păreri, simpatii sau motivații afective care i-au determinat să se implice în acțiuni personale și care se dovedesc acum false, greșite sau epuizate. Leii nu vor mai dori să riște sau să se risipească pe sine și se vor detașa de convingerile șubrede ori dovedite false și periculoase pentru ei și se vor despărți de oamenii, activitățile care aparțin trecutului. Unele despărțiri pot fi sonore sau conflictuale. Se vor lăsa duși de valul schimbărilor ce le bat la ușă și vor da curs unor atașamente surprinzătoare pentru cei din jur.

Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, posibile câștiguri, cadouri, avantaje, mici beneficii sau înlesniri de la oameni și instituții cărora li s-au adresat cu un timp în urmă. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', Schimbările la nivelul convingerilor și al conștiinței ori al atașamentelor spirituale provocate, poate, de tranzitul Lunii, se va intensifica și se va diversifica prin tranzitul planetei Venus, în același sector, începând cu 3 februarie dimineața. Acest proces de transformare a universului interior de gânduri și convingeri va dura până pe 6 iunie. Din 3 februarie, impact afectiv al confruntării opiniilor, intereselor sau al stilului de muncă al Leilor cu contestatarii lor.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, fecioarele se vor confrunta cu influxurile astrale destul de puternice ale fazei de Lună Nouă în Vărsător, care privește casa a VI-a a sănătății dar și al regimului muncii. Starea unora de sănătate poate cunoaște fluctuații, dispoziția lor organică sau psihică fiind marcată de tulburări circulatorii și de funcționare a sistemului nervos. Modificările stării organice vor avea caracterul unei crize care se va instala brusc și care va dispărea la fel de repede. Surprizele se pot ivi și în regimul muncii, unde evenimentele exterioare voinței lor, îi pot „lua pe sus”, punându-i în fața faptului împlinit sau în fața unei situații pentru care nu au prea multe opțiuni.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa banilor și a beneficiilor materiale în relație cu alte persoane și instituții și ar putea declanșa un proces intens de schimburi de opinii, de conflicte de interese, de replici în forță, conjunctură astrală care va dura până pe 10 martie a.c. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, posibile ameliorări ale unor relații conjugale, de afaceri ori de altă natură partenerială. Posibil succes în susținerea unei cauze în justiție, evoluție favorabilă pe fondul rezolvării uni litigiu, victorie morală importanță.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', sectorul banilor, al moștenirilor și al avantajelor financiare sau materiale despre care vorbeam în legătură cu tranzitul marțial se va intensifica prin tranzitul Lunii și se va amplifica prin evenimentele sau reacțiile generate de intrarea planetei Venus, în același sector „de Foc”. Prezența planetei Venus în Berbec va imprima casei a VIII-a un rol important, în existența Fecioarelor, pentru că ea va rămâne în acest semn până pe 6 iunie, provocând numeroase fluctuații și schimbări de intenție, atitudine sau decizie. Din 3 februarie, tendința de gândi practic, logic, simplu și eficient.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, Balanțele se pot confrunta cu surprize în plan afectiv. Unii pot cunoaște o persoană interesantă care să-i fascineze și, fără să mai țină cont de implicările și responsabilități personale, să cadă în plasa unei povești de dragoste care, măcar la început, se va derula „ca-n filme”. Unele surprize în plan afectiv pot determina supărare sau pot provoca o despărțire. Aspect excelent însă pentru persoanele care desfășoară activități artistice, creative și care pot debuta strălucit, pot primi un premiu, se pot afirma prin intermediul unei performanțe artistice etc.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a VII-a și, de acolo, până pe 10 martie, va pune pe jar multe relații parteneriale. Aspectul este profund conflictual pentru acești nativi care, în prezent, au un Jupiter în domiciliu care se va afla în opoziție cu Marte. Principalul aspect vizat este cel procesual sau, în general, cel juridic. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, relații ameliorate (pe fondul unor conflicte și nemulțumiri mai vechi). Stare de sănătate bună sau, pentru cei care au fost bolnavi ori operați, recuperare rapidă.

Aspect bun și pentru starea psihică. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', Luna, în tranzit prin casa a VII-a, va răscoli și va pune sămânță de ceartă în casă, între soți, în afaceri, între parteneri, între părțile semnatare ale unui contact, și va amplifica rivalitățile și dușmăniile. În plus, acest teren periculos, care riscă să degenereze de la o zi la alta, se va încărca, din dimineața zilei de 3 februarie, cu prezența planetei Venus care, departe de a-și exercita rolul de Mic Benefic, va complica și mai mult situația (cei doi Benefici se vor afla în opoziție pe axa Balanță/Berbec), până pe 6 iunie. Din 3 februarie, situații stingheritoare din punt de vedere financiar și/sau soluții de rezolvare a lor total neinspirate.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, casa, relațiile cu părinții, grijile privitoare la patrimoniu vor fi marcate de revoltă, furie, nemulțumire. Luați prin surprindere, nativii vor face o trecere în revistă a soluțiilor, a riscurilor și a consecințelor. Fiind vorba de faza de Lună Nouă, în cuadratură cu casa I a personalității lor, unii s-ar putea afla în fața unui nou început (altă casă, alte relații, etc.). Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa muncii pe care o va „dinamiza” într-un chip exagerat.

Certurile și conflictele pot fi din ce în ce mai intense sau din ce în ce mai greu de ținut sub control; ele se pot naște între angajați, indiferent de ierarhie. Aspectul stresant, cu efecte juridice în timp, va dura până pe 10 martie. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, stare bună afectivă. Cei tineri, se vor cufunda în plăcerile dragostei, ale divertismentului, ale bucuriilor artistice. Ipostaze astrale favorabile actorilor, cântăreților, balerinilor, artiștilor plastici, celor care lucrează în modă. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', nervi întinși la maximum, la locul de muncă.

Motivele de stres pot fi multiple: sarcini de serviciu contradictorii, avarierea utilajelor, neconcordanță între sectoarele de activitate, decizii care nu pot fi puse în practică, observații critice. Pe 3 februarie dimineața, în casa muncii, va intra și planeta Venus. Pentru câteva zile, lucrurile ar părea că se îndreaptă dar dinamica astrală se va radicaliza pe măsură ce va trece timpul, generând, până pe 6 iunie, noi situații critice. În același registru se va înscrie și sănătatea: crize de nervi, pusee de hipertensiune, tulburări de gândire, stări de agitație, insomnie, disfuncții renale care se vor intensifica sau se vor atenua în funcție de tranzitele acestei primăveri. Din 3 februarie, se vor insinua divergențe parteneriale provocate de orgolii și ambiții personale.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, casa a III-a a comunicării și a deplasărilor va deveni un loc important pe harta cerului acestor nativi care vor fi puși la încercare de faza Lunii Noi. Ce spun și cum spun, va fi o problemă. Reacțiile impulsive vor fi provocate de o situație pe care nativii nu o mai suportă și care îi determină să vorbească, să facă declarații, să mărturisească, să răspundă etc. Și deplasările se vor află în registrul surprizelor: ei ar putea face o călătorie neașteptată, alta, dinainte programată, s-ar putea amâna, reloca sau scurta.

Ieșiri verbale mai puțin „ortodoxe” față de frați, vecini, cunoscuți ocazionali. Aspect destul de complicat pentru cei care vor susține un examen. Pe 28 ianuarie, Marte va intra în sectorul sentimentelor și va stârni în sufletul nativilor dorințe intense. Unii vor fi atrași de plăcerea aventurii cu orice preț: una sentimentală sau pur și simplu existențială (să plece în lumea largă). Alții s-ar putea confrunta cu pofte culinare și chefuri (să bea „bine”). Vor fi și alte tentații: jocurile de societate, de noroc, pariurile, speculațiile financiare, ambițiile sportive, dorința de a impresiona. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, preocupări casnice, domestice, familiale; nota generală este de ameliorare a mediului în care trăiesc sau de eliminare a supărărilor dintre nativi și rude.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', Luna va interveni cu „combustibil” în sectorul plăcerilor, despre care tocmai vorbeam, introducând nuanța patimii mistuitoare. Multe relații sentimentale se pot face și desface pe fondul acestui tumult interior, în fața căruia vârsta nu contează. Pe 3 februarie dimineața, în acest peisaj deja „încins”, va apare, „special guest star”: Venus. Ea va anihila orice precauție ori de câte ori va fi vorba de plăcerile descrise mai sus, împingându-i pe nativi, până la începutul lunii iunie, la excese, imprudențe sau ipostaze extravagante. Din 3 februarie, Săgetătorii vor trebui să remedieze o situație în neregulă la locul de muncă.


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, fluctuații bănești, surprize cu privire la plățile sau încasările cuvenite. Nou registru financiar, pe fondul fazei de Lună Nouă, care poate opera pentru o lună sau, în funcție și de harta personală, pentru un an. Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a IV-a de unde va genera, discordie, nemulțumire, revoltă, incapacitate de a aplana conflictele, ieșirile egoiste, individualiste.

Posibile conflicte, a căror intensitate și durată va fi dată de miza pusă în joc. A se lua în calcul eventualele răsturnări de situație, până pe 10 martie.Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, dorința de a împăca contrariile, de a rezolva „cu frumosul” incidentele sau ipostazele în care, de multe ori, va fi implicat un frate, o soră, un vecin, un cunoscut ocazional. Aspect favorabil pentru examene prin capacitatea nativilor de a face o impresie frumoasă, de a convinge sau emoționa juriul, comisia, etc. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', Luna introduce factorul discordiei în familie. Puține vor fi familiile care vor scăpa de pârjolul certurilor și ambițiilor absurde.

Pe acest teren, deja minat de Marte și amplificat de tranzitul Lunii, va interveni prezența planetei Venus, care va intra în zodia Berbecului, pe 3 februarie și a cărei ședere atipică, îndelungată, va da, până pe 6 iunie iunie, când va părăsi sectorul casei a IV-a (a familiei, a casei, a locuinței, a patrimoniului), accente fulminante. Opoziția dură Uranus (casa a IV-a)/Jupiter (casa a X-a) va fi supraîncărcată prin prezența pentru una și, respectiv, patru luni de acum în colo, a celor două planete personale care vor pune într-o ecuație greu de rezolvat, interesele de familie, cele materiale cu poziția socială, meseria și funcția. Din 3 februarie, Luna, mult mai temperată, va colabora cu Mercur aflat în Capricorn, în vederea analizei situației fiecărui nativ, cu calm și răbdare.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, nativii vor trăi sub influența unui important eveniment astral al acestui an: Luna Nouă în Vărsător. Vor încheia etapa inaugurată anul trecut, pe vremea asta, și vor deschide un nou circuit existențial și relațional, cu alte mize, cu alte perspective, cu alte dificultăți dar și cu alte soluții sau beneficii, pentru următorul an.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a III-a a dialogului, a informațiilor, a învățăturii sau a micii școlarități, ipostază astrală care le va da, mai ales celor tineri (elevi, studenți), imboldul de a învăța, capacitatea de a se mobiliza pentru a acumula un volum mare de cunoștințe. Dar, prezența lui Marte în casa a III-a nu va fi, până pe 10 martie, de bun augur pentru călătorii, care vor fi amenințate de incidente sau accidente. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, ameliorări în registrul financiar: mici avantaje, mici câștiguri legate de nivelul salarizării sau al plății unei activități curente.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', sectorul comunicării, de care am vorbit în legătură cu apropiatul tranzit al planetei Marte prin Berbec, se va colora, parcă premonitoriu, cu tranzitul Lunii care va avea darul să evidențieze tot ceea ce este în neregulă într-o relație, indiferent de natura ei, la capitolul dialog: idei diferite, abordări diferite, înțelegere diferită, interpretări diferite, ceea ce va reprezenta un factor continuu de stres și de conflict. Din 3 februarie, tot în acest sector își va începe tranzitul planeta Venus: va fi o ședere marcată de un mers foarte lent, apoi de o retrogradare care va împinge Micul Benefic în zodia Peștilor, și de o revenire în Berbec, aventură astrală care se va termina pe 6 iunie, după ce va fi dinamitat numeroase ipostaze de comunicare, deplasare, învățare sau susținere a unor examene. Din 3 februarie, șansă de reechilibrare afectivă cu una sau mai multe rude.


Horoscop Pești pentru săptămâna 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, univers interior zdruncinat de presimțiri, stări de spirit stranii, atașament față de idei ciudate, care le acaparează atenția, somn dificil, vise ciudate, uneori prevestitoare. Luna Nouă în Vărsător, îi pregătește pe nativii din Pești, pentru o etapă nouă, în care vor trebui să fie fermi, activi, prezenți, puternic inserați în activitatea curentă și în viața reală: un fel de trezire sau de ieșire ce va să vină din hibernare. Nu vor fi excluse micile revolte interioare, dezamăgirile sau repulsiile resimțite față de oamenii, faptele sau ideile în care au crezut și care acum îi dezamăgesc.

Alteori, se vor supăra pe ei înșiși pentru concesiile făcute sau pentru slăbiciunile dovedite în anume situații tulburi. Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa banilor și îi va pune în situația de a se implica în activități lucrative. Unele persoane se pot afla în situații presante (termene limită) pentru a efectua plăți sau a face cumpărături urgente dar pentru care nu dispun de fondurile necesare. Timp de o lună, nativii ar trebui să caute soluții pentru a câștiga bani. Între 29 ianuarie (după ora 18:11') și 31 ianuarie, Luna le va tranzita semnul zodiacal natal și-i va mângâia cu influxuri bune, blânde, conferindu-le calm și stare de bine sufletească sau trupească, ori bucurii în plan personal.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50', Luna va activa casa banilor câștigați din efort propriu și le va da idei cu privire la felul în care și-ar putea schimba regimul financiar. Tot în casa a II-a, se va instala, în tranzit, planeta Venus care, din 3 februarie până pe 6 iunie, va dinamiza acest sector. De multe ori, prezența ei le va fi favorabilă, ajutându-i în momente dificile să facă rost de bani. Totuși, tranzitul complicat și atipic, le va crea și numeroase sincope bănești. Din 3 februarie, Luna se va afla în casa III-a, și va da greutate și mult temei intervențiilor lor verbale în situații oficiale: ședințe, sesiuni, examene.


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 28 Ianuarie–3 Februarie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții