Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 aprilie 2017 | 06:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vi se reaprinde o veche pasiune pentru cineva pe care l-ati iubit in secret si cei din jur observa o schimbare in dumneavoastra. Daca vreti sa evitati situatiile jenante, ar fi bine sa nu va exteriorizati.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunt readuse in prim plan vechi sentimente si traume ale copilariei. Veti reusi sa va redescoperiti, daca le abordati fata in fata.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti suprins neplacut de o persoana pe care o apreciati. Dezamagirea e mare si va face sa va pierdeti respectul.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca vreti sa duceti la bun sfarsit tot ce aveti de facut astazi, trebuie sa va mobilizati toata energia de care dispuneti. O cana de cafea si o masa sanatoasa va vor ajuta!



Horoscop pentru femeia din Leu

O relatie importanta e in centrul atentiei astazi. Emotiile sunt amplificate si e necesar sa fiti rabdator si flexibil.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Greselile pe care le-ati tot repetat in relatie se intorc impotriva dumneavoastra. Partenerul nu mai suporta si va pune in fata unei decizii ireversibile. S-ar putea sa nu fie totusi prea tarziu, daca va aratati interesul in a indrepta lucrurile.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca nu puteti fi cu cel pe care il iubiti, iubiti-l pe cel care va e alaturi. Acelasi principiu ar trebui aplicat si in viata profesionala.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va lipseste disciplina si nu reusiti sa va organizati eficient. Cu toate acestea, energia e la cote maxime si ati face bine sa pofitati de ea pentru a va pune la punct agenda.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca nu vreti sa ascultati barfele si durerile altora, mai bine va retrageti elegant din discutii neplacute. Nu e cazul sa fiti brutal, dar e mai bine sa evitati astfel de situatii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Drumurile in dragoste nu va sunt chiar batatorite. Pe de alta parte, aveti tendinta sa uitati un lucru un important din agenda zilei. Mai bine va notati ce aveti de facut!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti invadat de noi responsabilitati si atributii si aveti tendinta sa va stresati prea tare. Relaxati-va, in curand veti reveni pe fagasul normal.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti mai sensibil la frumos si la nevoile celor din jur. Sunteti inventiv si reprezentati briza de aer proaspat in relatiile pe care le aveti. Empatia e cuvantul zilei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții