Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 9 Iulie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 8 iulie 2018 | 07:47


Horoscop pentru femei de azi Duminica 9 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi planetele va incurajeaza sa incercati sa atrageti un partener altfel decat cei de pana acum! Vi se va oferi aceasta ocazie daca, de exemplu, veti avea vreun eveniment social la care veti fi prezent sau poate vreun curs la care ati asistat fara a avea sansa de a face cunostinta cu toate persoanele prezente. E posibil sa va lansati intr-o conversatie cu o persoana diametral opusa fata de genul dvs de partener pe care il preferati de regula, persoana a carei prezenta vi se va parea insa extrem de stimulanta!


Horoscop pentru femeia din Taur

Vi se va oferi astazi sansa de a va bucura de o seara romantica petrecuta in compania unei persoane incantatoare. Incercati totusi sa nu va implicati prea serios din punct de vedere afectiv! E posibil sa nu vedeti padurea din cauza copacilor, ceea ce ar putea sa va dauneze daca aveati in vedere un angajament mai serios. Asa ca, simtiti-va bine, iesiti la o plimbare sub clar de luna, insa evitati pe cat posibil sa luati decizii importante!



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vei fi admirata in mod special daca dai dovada de putere, sau daca vei evidentia aceasta latura din cei din jur. Pentru asta, va trebui sa fii directa, sa abordezi fara ocolisuri, sa nu eziti.





Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar daca inima ta incepe sa bata cu putere de fiecare data cind te apropii de cineva atragator, azi e mai bine sa fii gentil in ceea ce priveste relatia. Alinierea planetelor de azi incurajeaza comunicarea pozitiva si armonioasa, dar mai degraba cu finete decit cu pasiune. Ia masa in oras, sau du-te sa vezi ultima colectie de arta moderna, dar nu incerca sa te implici prea mult.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca ai avut neintelegeri cu partenerul, e cazul sa treci peste mandrie si sa le discuti deschis. Merita sa faci asta pentru el, pentru ca ti-a dovedit ca insemni mult pentru el in repetate randuri. Nu te mai ascunde dupa pretexte copilaresti!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Dragostea nu e fina ca ciocolata cu lapte ci plina de diferente de nivel si de electricitate. Pozitia de azi a cerului aduce agitatie emotionala in relatia cu persoana iubita. Vei descoperi ca vrei sa faci lucrurile diferit, sa te bucuri de diferentele dintre voi, apoi sa le sarbatoresti si pe urma sa te minunezi cat de mult va iubiti unul pe celalalt in pofida tuturor acestor deosebiri si contraste.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Cu cat mai multe idei revolutionare ai, cu atat mai bine! Contextul astral te aduce pe tine si partenerul tau intr-o dispozitie numai buna pentru un brainstorming intens, in urma caruia descoperiti metode noi de a va aborda problemele.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca o discutie interesanta sa te faca sa-ti doresti sa cunosti o persoana sip e alte planuri. Astrele iti dau curajul sa faci primul pas si sa muti discutia in directia care te-ar avantaja cel mai mult. Asta inseamna ca o intalnire in doi e iminenta.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iubirea se leaga astazi de cariera si mediul profesional. Atat tu, cat si partenerul, simtiti nevoia sa va deconectati de la munca, dar nu reusiti sa va desprindeti, pentru ca responsabilitatile sunt prea mari. Asa ca puteti decide sa lucrati cot la cot, pentru a fi alaturi si a va si indeplini atributiile.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca ai probleme cu dragostea astazi, asta se va intampla fiindca ai indraznit sa intreci masura intr-un anumit punct. Sau poate ca nu ai fost destul de sensibil la ceea ce i se intampla partenerului tau de ceva vreme. Dar ai noroc, fiindca aspectul curent al planetelor te incurajeaza sa intelegi ce isi doreste si cel de langa tine.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Capacitatea ta de conversatie poate atinge noi culmi azi si se poate ,sa te surprinda intr-o anumita discutie determinarea cu care iti arati punctul de vedere sau cu care doresti lamurirea anumitor schimbari. Actuala miscare a planetelor te incurajeaza, sa vorbesti foarte bine si de a nu bate campii atunci cand iti exprimi nevoile. Veti face mari progrese ramanand neinfricat de onesta si deschisa la adevar.







Horoscop pentru femeia din Pești

Datorita tranzitelor planetare de astazi, va veti simti stapanul/a lumii. Daca va aflati intr-o relatie serioasa, atunci gasiti timp pentru a sarbatori dragostea ce o simtiti pentru persoana iubita, intr-un mod unic - facand ceva ce nu ati mai facut pana acum. Daca sunteti inca in cautarea unui partener potrivit, cel mai potrivit sfat este: "fii tu insuti/insati!".

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții