Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania săptămâna 7–13 Iulie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 iulie 2018 | 10:51



Horoscop Urania săptămâna 7–13 Iulie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 7–13 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 7 iulie, consum de energie, mobilitate, disponibilitate pentru asumarea unor activități care cer efort fizic. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, dorința de a ține sub control regimul curent al banilor s-au de a lămuri o chestiune ce li se pare în neregulă ca relație umană (păcăleală) sau prin raportare la justiție (încălcare/eludare a unei legi). Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, mobilitate mentală, disponibilitate pentru dialog, conversații, schimb de opinii și impresii. Context astral agreabil în cazul scurtelor deplasări. Moment relativ bun pentru cei care susțin examene dar și riscul de a manifesta neatenție, grabă și/sau superficialitate în rezolvarea subiectelor scrise sau orale. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va deschide posibilitatea, timp de o lună, să rezolve chestiuni de interes mediu, la locul de muncă sau să facă progrese pe calea ameliorării unei suferințe, de dată recentă, de natură hepatică sau digestivă. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă dar nu va reprezenta un factor de ameliorare a relațiilor bănești sau materiale cu alții ci, dimpotrivă, le va da „apă la moară” celor incorecți cu nativii. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, preocupări intense legate de unul sau mai mulți membri de familie care au nevoie de ajutorul Berbecilor, chestiuni locative și/sau patrimoniale accentuate, în radicalismul lor, de Luna Nouă în Rac din 13 iulie. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, Luna va începe să traverseze casa sentimentelor, a plăcerilor vieții, a relațiilor cu copiii transformând acest sector într-o zonă existențială „fierbinte”. Nativii vor manifesta o adevărată vocație pentru a trăi intens, pătimaș. Urmează o perioadă de trei zile de surprize sentimentale și de crize de orgoliu sau vanitate.





Horoscop Taur pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 7 iulie, agitație fără un substrat real. Dureri de cap, migrene, neliniște organică trecătoare. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, perioadă mai calmă în care Taurii se pot concentra pe problemele curente care cer atenție și răbdare; contextul nu oferă oportunități pentru discuțiile care prevăd un contract, o înțelegere, un parteneriat sau un conflict. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, informații, dialoguri pe teme bănești; aspect minor. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei, respectiv în casa relațiilor cu copiii, cu partenerul de suflet sau cu distracțiile și activitatea de creație și, până pe 7 august, le va oferi Taurilor un respiro în care aceștia se pot organiza, își pot pune ideile în ordine sau intențiile în armonie cu planurile lor majore de viață. Satisfacții modeste de la plăcerile curente ale vieții. Pe 11 iulie Jupiter, va intra în mișcare directă și va reveni în forță, până la toamnă, pe direcția contradicțiilor și rivalităților, a ostilităților și conflictelor, chiar dacă motivul acelora este unul minor, rezolvabil în alte condiții astrale. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, secvența examene, teste și verificări a pregătirii școlare sau profesionale va sta sub semnul încercării patronate de Luna Nouă care se va produce pe 13 iulie. Atenție la deplasările care pot cunoaște modificări: întrerupere, schimbare a traseului, a timpului alocat sau chiar al scopului inițial, amânări. Comunicarea va fi dificilă în planul dialogului sau în cadru oficial. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, pretențiile sau inițiativele unor rude îl obligă pe nativ să adopte o poziție categorică. Aspect de fond: dezamăgire provocată de idei, oameni și evenimente în care nativul a crezut și pentru a căror afirmare a activat.










Horoscop Gemeni pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 7 iulie, posibile dispute de mică importanță cu prietenii pentru că nativii vor dori să-și impună punctul de vedere cu orice preț. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, se menține o stare de tensiune interioară, de stres organic, mai discret sau mai pronunțat. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, Gemenii ar trebui să fie în formă, să dea dovadă de dezinvoltură și de spirit practic, de o abordare eficientă a problemelor vieții de fiecare zi. Cei tineri vor fi veseli și fără griji, dorind să se distreze cât e ziua de lungă. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va face pe femei mai preocupate de chestiunile gospodărești, de buna administrare a bunurilor patrimoniale; altora, le poate solicita atenția, răbdarea și implicarea într-o chestiune de familie (o rudă are nevoie de ajutorul lor). Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și va pune la dispoziția nativilor instrumente de acțiune bazate pe abilitate și capacitate speculativă pentru a face față tensiunilor de la locul de muncă ori pentru a rezolva interesele personale ce intră în contradicție cu condițiile de la locul muncă sau cu exigențele unor clauze contractuale. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, chestiunile bănești pot trece printr-un moment de criză provocat de spaima nativilor cu privire la viitorul lor financiar, moment intens din punctul de vedere al trăirilor, pe fondul Lunii Noi în Rac, din 13 iulie, ce patronează casa a II-a a banilor din muncă proprie. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, Luna va solicita casa comunicării și va spori dorința nativilor de a face o impresie frumoasă în orice tip de dialog sau în cadrul evenimentelor publice ori al examenelor unde Gemenii vor dori să-și demonstreze competența.





Horoscop Rac pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 7 iulie, luptă pentru afirmare în cazul celor tineri, luptă pentru demonstrarea adevărului sau a dreptății în cazul celor maturi care sunt criticați pentru activitatea profesională sau pentru felul în care au gestionat o situație din perspectiva funcției pe care o dețin. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, neîncredere față de unii prietenii ori chiar de reticență și recul față de preocupările la care se dedau membrii grupului din care nativul face parte. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, efort de detașare de presiunile momentului care vin spre Raci dinspre multiple secvențe de viață personală, socială, familială, profesională, publică și partenerială. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și, timp de o lună, le va permite să acumuleze informații; context bun pentru toți cei care învață pentru că le va insufla răbdare, metodă și hărnicie. Satisfacții de la micile deplasări sau succes în demersurile legate de chestiunile administrative banale; de asemenea, vor reveni în discuție aceleași motive de nemulțumire ale părinților față de felul în care evoluează sau se poartă copiii lor. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și le va răscoli, cu mai mult „temei” decât a făcut-o până acum, viața sentimentală. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, Luna se va afla în zodia Racului, adică în domiciliul ei și, respectiv, în casa I a personalității acestor nativi care vor fi copleșiți de forța cu care va acționa asupra lor Luna Nouă în Rac care va avea lor în ziua de 13 iulie și care, pentru ei, va avea o semnificație aparte ce se va concretiza în funcție de vârstă, semn zodiacal în care se află Ascendentul și casa în care se valorifică aceasta. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, conflict între dorința și putința de a cheltui bani.











Horoscop Leu pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 7 iulie, motive de iritare cu privire la evenimentele sau situațiile care s-ar putea reflecta negativ asupra secvențelor de viață și activitate în care nativii s-au implicat. Regrete cu privire la o decizie sau la o inițiativă pe care au luat-o în ultimele luni. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, efort de a se menține ferm pe poziție în cazul celor care au funcții și răspunderi publice. Nativii doresc să facă schimbări în statutul socio-profesional dar lucrurile se „urnesc” greu pentru că primesc reacții destabilizatoare. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, risipă de cuvinte, nativii se pierd în întâlniri și discuții care le mâncă timpul. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și va exercita o influență pozitivă asupra sectorului „bani din muncă proprie”. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și va readuce în actualitate subiectele sensibile care au stârnit animozități între nativi și rude. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, axa celor două case ale sănătății va fi pusă sub presiunea specială a tranzitului Lunii prin domiciliu care, în ziua de 13 iulie, se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Rac, „scotocind” prin ungherele minții și sufletului nativilor, scoțând la suprafață faptele care au fost date uitării pentru că nu făceau plăcere sau pentru că nu au putut fi rezolvate la vremea lor. Context important pentru afecțiunile de natură genetică (moștenite). Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, Leii vor reveni la o stare pozitivă, dând dovadă de energie, capacitate de a rezista la muncă și la efort. Dinamică mentală favorabilă pentru a înfrunta situațiile delicate cărora, altă dată, nu le găseau rezolvare. Relații parteneriale conflictuale; Leilor le va plăcea să provoace și să stârnească uimirea.










Horoscop Fecioară pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 7 iulie, nervozitate provocată de disfuncționalitățile apărute în rezolvarea unor chestiuni bănești sau materiale care trebuiau duse la bun sfârșit de alte persoane în beneficiul lor. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, procese de conștiință, dorința de a da un statut nou vieții lor, de a consolida un proiect menit să-i propulseze pe o altă direcție de activitate profesională. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, persoana lor va fi în prim-planul atenției publice; despre Fecioare se va vorbi admirativ. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei ceea ce va reprezenta, până pe 7 august, o ipostază promițătoare prin funcția protectivă a Micului Benefic și prin deschiderea pe care acesta o va opera în viața de fiecare zi a nativilor. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și va spori spiritul de contradicție, „ascuțind” replicile Fecioarelor și dând un aer tăios, uneori, chiar sarcastic, felului lor de a răspunde, mai ales dacă, aceștia nu vor fi în largul lor. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, Luna se va afla în casa relațiilor de prietenie și a realizărilor alături de persoanele care fac parte dintr-un grup unit prin interese, gusturi și activități comune, altele decât afacerile. Doar că, alcătuind faza de Lună Nouă în Rac, în ziua de 13 iulie, Luna va influența și starea de spirit, atitudinea, sentimentele nutrite de nativi față de aceste persoane, introducând un fel de „strângere de inimă”, de reticență sau de recul, ca și cum s-ar teme de necunoscutul din spatele acestor relații sociale. Contextul nu este confortabil nici în privința relațiilor sufletești. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, posibile disfuncții organice legate de axa cardio-vasculară, de fiziologia sistemului nervos, de circulația periferică.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 7 iulie, nemulțumiri provocate de lipsa de comunicare sau de disfuncțiile apărute într-o cooperare. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, se păstrează marcajul mai vechi al unor controverse între nativ și persoanele care ar putea sau ar trebui să-l ajute și care nu se poartă la înălțimea așteptărilor sau, mai grav, au fost prinse „cu mâța-n sac”, în încercarea lor de a profita de pe urma nativului. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, scurt răstimp util pentru a valorifica o frumoasă deschidere mentală pentru tot ceea ce e nou și de viitor. Posibilitatea de a afla, prin studiu individual sau dialog cu un profesor, maestru, guru, lucruri esențiale pentru formarea și dezvoltarea lor ulterioară. Bune, ar trebui să fie, relațiile cu persoanele și instituțiile din străinătate. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și va introduce o binefăcătoare undă de calm și stabilitate în planul sănătății dar și șansa de limpezirilor interioare facilitate. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și va șubrezi casa banilor proveniți din muncă proprie. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, Luna va provoca o grijă sporită a nativilor cu privire la funcție, carieră, succes stare de spirit amplificată și de Luna Nouă în Rac, din 13 iulie. Pentru unii, eclipsa de Soare ce va însoți acest moment astral, s-ar putea asocia, în plan real, cu o umbră care s-ar putea așterne peste imaginea sau autoritatea lor publică. Nu va fi un moment al expansiunii și al succesului sau al progresului. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, dialoguri speciale cu persoane cu „greutate” în societate de curând intrate în sfera de acțiune a Balanțelor; acești oameni cu funcție, cu haină militară le pot influența modul de a gândi și de a acționa în viitor prin argumentele lor esențiale.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 7 iulie, enervări curente la locul de muncă; în planul sănătății discrete tulburări care țin de fiziologia organelor localizate la nivelul capului (dureri de cap, neatenție, tulburări de văz, de exprimare, de percepție). Risc de lovituri (accidente) în zona capului sau la nivelul feței, provocate, uneori, de animalele de companie sau de animalele din gospodărie (îngrijitori, medici veterinari, dresori, crescători de vite, ciobani, transportatori, vânători). Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, blocaje la nivelul schimbului de informații între nativ și partenerii între care s-au instalat ostile, neîncredere, dușmănie, invidie, gelozie, dorință de revanșă, antipatie personală. Desfășurare mai puțin favorabilă a unor procese sau anchete. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, posibile consultări în vederea unei decizii ulterioare. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va scoate în cale Scorpionilor persoane pline de cumsecădenie, echilibrate, oneste care le pot fi de folos sau care îi pot ajuta prin atitudinea, comportamentul și întreaga lor pregătire și experiență de viață. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și le va insufla soluții de viață speciale, neobișnuite ori de o mare subtilitate și abilitate practică. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, blocaje la nivelul conștiinței pe fondul unor situații complexe, complicate pentru care ar avea „ac de cojocul lor” dar pentru asta ar trebui să încalce niște principii iar acest risc are un preț prea mare, etapă de viață, sporită în dramatismul ei, de Luna Nouă în Rac din 13 iulie. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, recurs la radicalismul din construcția lor interioară pentru a-și croi drum. Atenție, totuși, la declarațiile publice prea sonore sau chiar exaltate.





Horoscop Săgetător pentru săptămâna 7–13 iunie Iulie 2018

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 7 iulie, păreri de rău pe fondul unor evenimente care au stricat o relație sentimentală, regretul de a fi luat decizii neinspirate, efort de a repara ce au stricat. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, așteptare a punerii în aplicare a unor măsuri organizatorice sau a unor hotărâri legislative menite să pună ordine în funcționarea instituției în care lucrează. Până atunci, Săgetătorii își vor toca nervii cu piedicile în desfășurarea activității lor la locul de muncă. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, discuții inutile, pentru că nu aduc spor de cunoaștere și nici vreo rezolvare concretă în chestiunile parteneriale, conjugale, de afaceri, conflictuale sau procesuale. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și va începe să tranziteze, până pe 7 august, casa carierei și a puterii sau a imaginii aducând un sport modest dar util în tot ceea ce privește buna administrare a persoanei nativilor din punct de vedere socio-profesional, public sau de autoritate morală. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și le va să intuiască motivațiile karmice ale unor evenimente din trecut sau din prezentul existenței lor. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, o chestiune materială, în legătură directă cu familia din care provine nativul (moștenire primită, pierdută, disputată), va fi percepută cu maximă intensitate în preajma zilei de 13 iulie când, în acest sector, se va produce Luna Nouă în Rac, moment în care, asupra unor nativi s-ar putea produce presiuni morale pentru a renunța, pentru accepta niște condiții dificile, etc. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, gânduri semețe cu privire la viitorul profesional dar și dialoguri abrupte ori informații destabilizatoare. Vor urma trei zile neindicate pentru deplasări indiferent de zona geografică, distanță sau de parcurs.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 7–13 Iulie 2018

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 7 iulie, stres și nervi din cauza unor rude ori din motive locative, patrimoniale, domestice. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, implicare afectivă în legătură cu copiii; părinții vor dori să le ofere echilibru și ordine în viața de familie. Este mai greu de anticipat ce îi va ademeni pe Capricorni sau în fața căror tentații vor ceda pentru că aceștia nu vădesc o dorință clară spre risipire în petreceri solicitante, zgomotoase ci în cele ce presupun lectură, meditație, reculegere, cunoaștere. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, surprize financiare care vin prin intermediul desfășurării activității profesionale de bază. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va insufla unora dorința de a face un salt profesional prin abordarea unei forme superioare de pregătire profesională (masterat, doctorat, specializare în străinătate, brusă de studiu, stagiu de pregătire). Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și nu va aduce elemente noi pe sectorul „prieteni”, altele decât cele cu care, deja, sunt, de mai multe luni, avertizați. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, relațiile parteneriale, mai ales cele care s-au conturat a fi conflictuale pot cunoaște o nouă etapă pe direcția „încleștării de forțe”, a radicalizării atitudinii din cauza influxului rigid al Lunii Noi în Rac care va avea loc în acest sector astral pe 13 iulie și care se va complica cu o opoziție la grad perfect cu Pluton, în tranzit prin Capricorn, ceea ce va avea darul de a-i face pe acești nativi din cale afară de încăpățânați sau ostili oricărei formule blânde de soluționare a unui litigiu. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, informații care înfurie cu privire la o chestiune materială, decizii născute din orgoliu și vanitate.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 7–13 iulie 2018

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 7 iulie, fel de a vorbi abrupt, răstit: fel de a se purta frust nu întotdeauna agreat de vecini, frați, cunoscuți ocazionali care se vor simți ofensați. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, obișnuitele confruntări cu rudele care nu intră în armonie cu viziunea lor despre felul în care sunt administrate niște bunuri de valoare. Decizii neinspirate, în mediul familial. Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, plăcerea de a vorbi va fi uriașă: Vărsătorii vor fi atrași de plăcerile rapide, „ușoare”, superficiale, care nu-i solicite mental ci doar fizic. Cei tineri se vor îndrepta spre activitățile care le vor permite să-și etaleze calitățile (voința, curajul, inventivitatea) cum ar fi sporturile efectuate cu și prin intermediul unor aparate, instalații, mașini, construcții, care intră în categoria „divertisment periculos”. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va înlesni mici avantaje materiale sau bănești care ajung la ei ca formă de manifestare a simpatiei sau a admirației unor cunoscuți. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și va desfășura aceiași influență astrală ca până acum, pe casa carierei, doar că la un nivel mai clar, mai intens, mai precis. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, sănătatea va fi din plin solicitată de tranzitul Lunii prin zodia Racului și mai ales de faza Lunii Noi care va avea loc în ziua de 13 iulie ceea ce, unora, le poate induce stări generale proaste ori disfuncții digestive, abdominale, pancreatice, mai ales dacă nativii au sensibilități organice în aceste sectoare; mai sunt de luat în calcul chestiunile osoase ori dermatologice; risc major de alergii, erupții cutanate, urticarii. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, conflictele vor fi răscolite și vor primi o tentă stranie, de neprevăzut, neobișnuit.







Horoscop Pești pentru săptămâna 7–13 iulie 2018

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 7 iulie, enervări din cauza banilor care nu vin la data fixată, a unor nereguli în acte, chitanțe, facturi. Între 7 iulie, după ora 15:51′, și seara zilei de 9 iulie, disponibilitatea nativilor de a vorbi, de sta la taifas este limitată. Nu toate deplasările sunt indicate; cele asupra cărora nativul însuși se îndoiește că sunt necesare sau oportune în acel moment este bine să fie anulate sau amânate. Atenție sporită în cazul celor care vor susține examene la probe practice; risc de erori din incapacitatea de a se concentra ori din necunoașterea domeniului respectiv (de ex. examenul pentru permisul de șofer). Între 9 iulie, după ora 19:59′, și seara zilei de 11 iulie, discuții pe teme domestice mărunte; unele detalii din gospodărie nu funcționează cum ar trebui. Pe 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioarei și le va da posibilitatea nativilor să stabilească relații agreabile, plăcute, utile, avantajoase cu persoane care, pentru scurt timp, se pot alătura uneia dintre activități desfășurate de ei, pentru a le veni în ajutor. Pe 11 iulie, Jupiter va intra în mișcare directă și va contribui, până la toamnă, târziu, la rafinarea mijloacelor de cunoaștere, de învățare, de exprimare sau chiar de creație în plan artistic. Între 11 iulie, după ora 20:59′, și seara zilei de 13 iulie, Luna va traversa sectorul sentimente și va împinge la excese și exagerări (mai ales pe femei). Secvență astrală care suferă de prea mult sentimentalism, emotivitate, altruism prost înțeles și spirit de sacrificiu nejustificat, tendințe sufletești exacerbate de Luna Nouă în Rac, din ziua de 13 iulie, precum și de influența eclipsei de Soare care va avea loc cu acest prilej. Din seara zilei de 13 iulie, după ora 20:31′, motive de bucurie și satisfacție la locul de muncă. Context delicat pentru sănătate pentru axa cardio-vasculară.




Horoscop Urania Video săptămâna 7–13 Iulie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții