Horoscop Urania, Pasul Fortunei 13 – 19 Ianuarie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Horoscop mai Leu 2011


Horoscop Leu Luna Mai 2011


Nu e o atmosfera prea placuta in cuplu, parca s-au inflitrat intre voi suspiciuni, gelozii, incertitudini, deci e mare nevoie de o discutie clarificatoare. Daca tot stai si iti pui intrebari, lasi loc de scenarii care nu au nicio legatura cu realitatea. Nu te lasa furat de zvonuri si barfe, nici de semne sau superstitii care iti ridica semne de intrebare, ci invita-ti partenerul la o discutie fata in fata in care sa fiti cat se poate de sinceri. Vei descoperi ca si el are la fel de multe motive de nesiguranta vis-a-vis de tine, ceea ce scoate la iveala problemele de comunicare ce s-au agravat in ultimele luni. Spuneti fiecare ce aveti pe suflet si recunoasteti amandoi unde ati gresit.

Simti nevoia sa te retragi din iuresul evenimentelor, de aceea ai putea ajunge la concluzia ca ai nevoie de un concediu. Esti obosit, nu te mai poti concentra eficient la serviciu, dar daca agenda e plina de sarcini urgente, nu iti poti permite odihna. Dimpotriva, se vor ivi vreo doua ocazii in care ori iti iei de lucru si acasa, ori stai peste program pana in noapte pentru a termina unele treburi. In asemenea ritm de lucru, cum sa nu fii extenuat? Ar fi bine sa fii discret in ceea ce faci sau intentionezi sa incepi, pentru ca nu e o perioada prea buna pentru discutii sincere. Unii abia asteapta sa iti fure ideile, si te poti trezi in fata unui esec doar pentru ca nu ti-ai tinut gura. Taci si faci, ca e mai bine!

O suma pe care o tineai pentru un scop anume trebuie deturnata de la scopul sau initial pentru a plati de urgenta o alta factura. Daca se defecteaza vreun obiect prin casa
, e normal sa umbli in picul cu bani pentru a o remedia, dar vei regreta mult ca a trebuit sa-i dai. Acum trebuie s-o iei de la capat si sa incepi sa acumulezi din nou. O sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada se poate termina brusc, ceea ce poate declansa o criza financiara, dar care trece, daca nu o agravezi mai mult decat e cazul.

Bani: asa si asa    Sanatate: foarte bine    Dragoste: bine

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5