Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 29 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 06:11


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 29 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 29 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Visele si dorintele care sunt legate de lux se pot adeveri in sfarsit daca aveti destul curaj sa credeti ca le meritati! Ati trait cu idei false, in umbra a ceea ce vi s-a zis ca sunteti? Acum puteti sa va ridicati in picioare si sa aruncati aceste ganduri pentru ca numai dumneavoastra stiti ce vreti de la viata.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti grija sa nu va puna piedica lipsa increderii in sine pe parcursul acestei luni – asta inseamna sa faceti ce stiti cat mai bine si sa sariti peste experimente. Incercarile repetate de a imbunatati situatia, de obicei, o strica, asa ca daca nu va iese prima oara, nu mai incercati aiurea – o sa reusiti mai tarziu.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca privesti in urma la felul in care te comportai, te poate inspira si chiar rasplati pe masura ce realizezi ca nimic nu e nou sub soare. Scapa de aceste ganduri reziduale, o data ce le-ai descoperit, vei simti un inceput proaspat si nou.


Horoscop pentru femeia din Rac

Experimentele emotionale pot scoate la suprafata noi laturi ale dumneavoastra de care nu stiati si resurse interioare care va surprind. Situatiile neplacute abunda, dar acesta este momentul cand invatati sa le alungati. Aveti tot felul de iesiri din cauza emotiilor puternice. Ce-ati fi platit intr-un parc de distractii primiti gratis acum...



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca ati facut cunostinta unui prieten cu un alt grup pe care il cunoasteti, s-ar putea sa vi se para ca se apropie prea repede, mai ales daca sunteti ignorat ca si rezultat. Nu este usor sa fii subtil, dar viata isi urmeaza cursul, iar noi nu prea avem ce face. Va sugerez sa va faceti cativa prieteni noi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Apropo de previziuni ale viitorului! Aveti impresia ca se apropie o perioada extrem de buna. Faceti-va planuri si pozitionati-va astfel incat sa puteti profita de abilitatile dumneavoastra exceptionale pe parcursul acestei saptamani. Nu pierdeti nicio clipa!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cauta-ti aliati si foloseste-te de discursul tau cat poti de bine pentru a face rost de tot ce ai nevoie pentru a-ti indeplini scopul. Doar pentru ca nu ti se pare ca ai rezultate concrete nu inseamna ca nu vei avea nici pe viitor.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti vedea ca pe masura ce calatoriti mai mult, cu atat stiti mai multe, fie ca distantele le parcurgeti cu trupul sau cu mintea. Luna urmatoare va puneti in cap sa mergeti in locuri pe care nu le-ati mai vizitat. Nu trebuie sa faceti planuri detaliate, mergeti unde simtiti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu ignorati lucrurile marunte, dar nu le dati nici prea multa atentie. S-ar putea sa faceti din tantari armasari, mai ales daca sunteti inconjurat de primadone reactive la locul de munca. Sunteti cel care va fi eroul zilei, asa ca nu va pierdeti calmul, indiferent de circumstante.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este o perioada perfecta in care puteti sa va imbunatatiti latura romantica, fiind mai atent cu dumneavoastra si cei din jur. Veti avea de castigat daca veti fi disponibil din punct de vedere social si daca veti analiza persoanele in mod obiectiv. Prima impresie conteaza, asa ca acordati-va destul timp sa va pregatiti ca atare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa existe o perioada de "time out" intre dumneavoastra si partener, sau dumneavoastra si un prieten bun. Va este frica de unele lucruri legate de aceasta prietenie, dar imaginatia va influenteaza mult. Lucrurile nu sunt atat de rele pe cat simtiti, iar aceasta pauza se va dovedi a fi o solutie pozitiva pentru relatie.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi poti face ceva pentru care simti ca meriti o recompensa. Poti sa te rasfeti cu un masaj, o zi la spa sau cu imprejurimi minunate si companie potrivita. Este ceea ceea ce ar recomanda si un doctor. Asta iti va psrijini increderea in sine astazi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții