Horoscop Urania, Pasul Fortunei 21 – 27 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 28 octombrie 2016

Horoscop Urania saptamana 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, trăiri provocate de un imbold personal sau de conjuncturile exterioare care îi obligă să țină cont de o serie de nuanțe și să-și redefinească poziția sau comportamentul mai diplomatic și mai temperat. Posibilă decizie dificilă din perspectiva funcției pe care trebuie să o apere. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44'), evenimentele vor fi controlate de Lună Nouă din 30 octombrie; ele vor privi relațiile bănești și interesele materiale în legătură cu alte persoane și, în linii mari, vor spori vulnerabilitatea nativilor în fața oamenilor de rea - credință deși, tentativa de a rezolva cumva - sub lege, pe lângă lege - o chestiune bănească se va abate și asupra lor dar, acel gând nefericit, trebuie alungat.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, stări organice fluctuante. Pe o altă direcție, unii nativi ar putea fi nevoiți să se adapteze situațiilor ivite la locul de muncă și să analizeze cu atenție jocurile de interese care se fac și care îi pot afecta dar, cu siguranță, nu trebuie să se implice în rezolvarea lor iar constrângerile care se vor contura ar trebui înțelese ca o etapă a crizei prin instituția/firma unde lucrează. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44'), intrigile și conflictele mocnite se pot amplifica iar forța lor de a submina o alianță, un parteneriat, deși manifestată discret, va fi redutabilă. Între soți, se pot produce crize de gelozie sau certuri care pleacă de la interese egoiste.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, momente de relaxare, de detașare de stres sau de capacitate imaginativă și creativă. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44'), tot ceea ce privește munca pare a se încurca și complica de la un moment la altul. Relațiile se tensionează, sarcinile de serviciu se asociază cu riscuri sau cu genul de activitate definită de metafora „a scoate castanele cu mâna altuia”, în acest caz, „mâna” fiind a nativului care este pus de șefi, să salveze o situație - limită, să se implice în activități pe care alții nu le pot duce la bun sfârșit sau pe care aceia îi protejează.


Citeste horoscopul...

Horoscop Rac pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, dorința de a atenua conflictele din familie. În preajma datei de 29 octombrie, această bună intenție s-ar putea lovi de idei, fapte și inițiative ale unor membri de familie care vor risipi orice tentativă de împăcare sau de intrare în normalitate ba, poate chiar, vor accentua conflictul mai vechi cu noi argumente. Posibilă furtună pentru cei care dețin funcții și care pot intra în „coliziune” cu partenerii și colaboratorii apropiați. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44'), viața sentimentală o trece din criză în criză, din tristețe în tristețe.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, posibilitatea de a face, în mod neprevăzut, o scurtă călătorie la capătul căreia Leii vor putea rezolva o chestiune de natură juridică: actele, semnăturile, aprobările, traseul oficial al „hârtiilor” vor decurge normal, repede și în favoarea lor. Perioadă agreabilă, când Leii se vor simți bine și în stare să poarte discuții în mod relaxat. Etapă astrală fără riscuri pentru cei care vor susține examene.

Citeste horoscopul...

Horoscop Fecioară pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, discrete satisfacții financiare pe fondul unor reglementări ce privesc sume mici de bani, corecții sau recalculări în favoarea nativilor. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44'), comunicarea este în criză totală: de idei, de rezistență nervoasă la presiunile din afară, sau de soluții la atacuri și acuzații. Certurile plutesc în aer chiar și acolo unde, în mod normal, nu ar avea de ce să se manifeste.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 29 și 30 octombrie, ora 3 dimineața, momente de echilibru, trecător, dar binefăcător, ori de câte ori, se instalează în starea lor fizică generală. Unii pot da dovadă chiar de optimism, de încredere în viitor, în puterile lor, în demersurile lor. Alții se vor putea detașa de obligațiile de familie. În sfârșit, în funcție de vârstă și de situație personală, alte Balanțe vor face doar efortul de a nu se lăsa antrenați de presiuni care se concentrează asupra lor atât dinspre sectorul familiei personale cât și din cel al căsniciei sau parteneriatului.

Citeste horoscopul...Horoscop Scorpion pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, perioadă care îi poate viza doar pe unii dintre nativi, respectiv pe cei maturi, cu un rol important în societate și care pot fi obiectul unor provocări și al unor atitudini ostile manifestate fățiș. Unele dintre aceste obstrucții se pot produce în legătură directă cu activitatea depusă la locul de muncă. Alteori, ele vor avea legătură doar cu spațiul public, unde se vor manifesta, de dragul competiției și al confruntărilor de opinie. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44'), contextul astral va fi complex, profund și angajant, în planuri diferite de viață, în funcție de vârstă, semn de generație.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, relațiile cu prietenii și cunoscuții apropiați care au fost sau încă sunt implicați în desfășurarea unor proiecte nu sunt deloc limpezi și netede. De aceea, proiectele nu merg bine și, pentru a nu le strica definitiv, Săgetătorii vor adopta o atitudine de aparentă înțelegere și acceptare (sau indiferență) pentru a permite activităților care-i reunesc sub cupola acelorași meniri, dorințe, idealuri, planuri de viitor, să se dezvolte. Doar că, motivele de enervare vor răsări la tot pasul iar acest efort de aplanare a conflictelor va fi tot mai mare și tot mai greu de manifestat.

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, probleme de imagine și comunicare vor fi destul de bine conduse de către nativi, în funcție de scopul propus, spre succes. În preajma zilei de 29 octombrie, este posibil ca, anumite persoane să treacă prin „dușurile scoțiene” ale unor măsuri oficiale sau ale unor circumstanțe care vizează casa și patrimoniul lor și al familiei lor. Situația se va repune, mai nuanțat, după 4 noiembrie. Între 30 octombrie dimineața și 1 noiembrie (ora 16:44'), sectorul foștilor dar și al actualilor prieteni este încărcat de resentimente, de răbufniri, de revolte pe fondul unor inițiative și decizii ale acelora care nu vor fi de loc pe placul Capricornilor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, dezvăluirile mintea acestor nativi va fi instabilă, gândurile volatile, sentimentele rupte de realitate și plasate undeva, acolo sus, în nori, de unde nu le vor fi de loc utile. Un fel de a trăi, a gândi și a simți total nepractic, neconstructiv. ărsătorii înșiși dacă se cunosc bine, își vor da singuri seama că trec printr-o perioadă difuză, imprecisă, instabilă care le „trage, mereu, preșul de sub picioare”. În jurul datei de 29 octombrie este posibil ca unii să fie implicați în conflicte verbale sau în situații ieșite din comun, care îi vor surprinde și care nu le vor permite să-și revină prea repede din stupoare.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 29 și 30 octombrie, ora 03, gândurile Peștilor vor evolua în jurul noțiunii fundamentale de bani, câștig, venit/cheltuieli, etc. Locuri comune într-o existență comună dacă n-ar fi contextul astral din 29 octombrie care poate aduce un accent în plus strident, alarmant sau doar anapoda (bazat de o eroare) cu privire la situația lor financiară. Etapa va fi retrăită și reevaluată pe fondul tranzitelor din ziua de 4 noiembrie și mai departe.


Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 29 Octombrie-4 Noiembrie 2016

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5