Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 16 aprilie 2017 | 05:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de astazi este dedicata in intregime planului personal; faci tot posibilul sa profiti de aceste momente si sa creezi amintiri frumoase alaturi de oamenii dragi din viata ta. Spre seara este posibil sa ai o discutie destul de importanta cu partenerul de cuplu.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi te bucuri de compania oamenilor dragi din viata ta; ai posibilitatea de a revedea persoane din trecut, cu care ai avut o legatura frumoasa. Amintiri si sentimente frumoase pot iesi la iveala si te pot scoate din zenul tau.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Profiti de ziua de astazi pentru a interactiona mai mult cu partenerul de cuplu si membrii familiei. Este posibil ca o persoana foarte draga sa afle despre micile probleme pe care le ai pe plan financiar si sa iti ofere o mana de ajutor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Desi este zi libera, ai atat de multe de facut incat spre sfarsitul zilei esti pur si simplu lipsita de puteri. Pana si interactiunea cu oamenii din jurul tau se dovedeste a fi obositoare la un moment dat. Seara este dedicata in intregime partenerului de cuplu.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi esti foarte relaxata si linistita; zambetul nu iti lipseste deloc de pe buze. Interactiunea cu oamenii din jurul tau te ajuta sa uiti pentru putin timp de problemele profesionale. Spre seara, partenerul de cuplu te poate surprinde cu un mic cadou.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ziua de astazi se invarte in jurul unui eveniment important nu doar pentru tine, ci si pentru membrii familiei. Astazi ai posibilitatea de a crea amintiri frumoase alaturi de oamenii care conteaza cu adevarat pentru tine, asa ca faci tot posibilul sa profiti de fiecare moment pe care il petreci in compania lor.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Dupa o perioada mai dificila, astazi iti iei inima in dinti si discuti cu partenerul de cuplu despre problemele prin care treceti. Daca amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda, aveti posibilitatea de a rezolva aceasta situatie. De asemenea, daca ai singura spre seara poti intalni o persoana destul de interesanta.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Inca de la primele ore ale diminetii esti cu zambetul pe buze; profiti de aceasta zi libera pentru a petrece momente speciale in compania oamenilor dragi, pe care i-ai tot neglijat in ultima perioada. Spre seara, ai o intalnire de gradul 0 cu un om care a avut un rol destul de important in trecutul tau.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Relatia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; este posibil ca astazi sa primesti un cadou frumos ce va poate aduce si mai aproape unul de altul. In cazul in care esti singura, ai posibitatea de a intalni o persoana interesanta, care te va cuceri imediat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iti este greu sa ai rabdare pe plan personal, mai ales daca acestea au legatura cu persoanele importante din viata ta. Iti doresti foarte mult ca relatia cu acestia sa fie una frumoasa, insa compromisurile trebuie facute de ambele parti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Partenerul de cuplu trece printr-o perioada mai dificila si are nevoie de ajutorul tau neconditionat, motiv pentru care esti dispusa sa accepti propunerea facuta de el. Desi pare ciudat, aceasta situatie va va apropia si mai mult.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ziua de duminica este dedicata in intregime vietii personale; comunici foarte bine cu persoanele dragi si faci tot posibilul sa petreci cat mai mult timp alaturi de acestea. Spre seara, un om din trecut iti face o vizita neasteptata.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții