Horoscop Urania saptamana 10–16 Februarie 2018 in functia de zodie | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 10 februarie 2018

Horoscop Urania saptamana 10–16 Februarie 2018 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 10–16 Februarie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 10–16 Februarie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, Berbecii vor dezvolta de ambiții și dorințe, intens resimțite, privitoare la felul în care își pun în aplicare dorințele, visurile și speranțele. Unii vor dori mai mult de la viață, alții vor trudi pentru a crea cadrele necesare de acțiune pentru a ieși din monotonie și blazare. Una dintre soluții, ar fi o evadare din peisajul cotidian, prin excursii, călătorii, alții își vor propune să-și schimbare viața în funcție de exigențele altui oraș sau altei țări. Moment bun pentru găsirea unei motivații care să-i facă să progreseze în plan profesional. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor ceea ce le crea, o predispoziție spre visare, meditație, concentrare pe un univers interior.

Va începe o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care se vor putea reface fizic și psihic prin apelarea le metode terapeutice „blânde” (hidroterapie, psihoterapie, meloterapie, sacroterapie, îngrijire corporală, schimbare a look-ului). Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, îngrijorări sau stare de nemulțumire provocată de un aspect particular sau de un context mai larg legat de funcție, rang, demnitate. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, surprize de la prieteni; nativii se pot afla în ipostaze paradoxale din cauza unor prieteni ori a relațiilor cu aceștia care evoluează imprevizibil. Pe 15 februarie, noaptea (ora 23:04′) va avea loc faza de Lună Nouă în Vărsător, moment astronomic și astrologic însoțit de o eclipsă parțială de Soare. Registrul afectiv va fi influența în prejma acestei date, Berbecii fiind înclinația să ia hotărâri nesăbuite generate de situațiile imprevizibile și neconvenabile în care sunt atrași sau de care sunt vizați prin apartenența la un grup de prieteni. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, nevoie de odihnă, izolare, repaus.Horoscop Taur pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, preocupări materiale, demersuri oficiale, efort de a intra în legalitate dar și posibile conflicte cu persoanele interesate să obțină aceleași bunuri materiale sau avantaje materiale vizate de Tauri. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va începe, pentru aproximativ trei săptămâni, să atragă o șansă de pe urma relațiilor cu persoanele născute în zodia Peștilor ori, măcar, de a se simți bine în compania lor. Între 11 februarie, după ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, lumea gândurilor înalte și a reprezentărilor superioare despre lume și viață vor fi marcate de o stare de scepticism, de dezinteres, de plictis sau de dezamăgire. Relațiile cu străinătatea pot fi blocate, anevoioase sau pot crea piedici și probleme nebănuite. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, posibile schimbări în statutul profesional, social sau la nivelul atribuțiilor. Aceste modificări pot surveni brusc pe fondul fazei de Lună Nouă din 15 februarie, care va introduce un element de noutate ce îi va pune într-o lumină nouă pe acești nativi.

Pe 16 februarie, după ora 04:42′, Taurii pot simți nevoia să ajute un prieten, să fie alături de acela într-un moment greu prin care trece. Nota generală a săptămânii va fi dată de tensiunile create de cuadraturile create de Jupiter și planetele aflate în tranzit prin semnul Vărsătorului, inclusiv cu Luna Nouă, aruncând, asupra caselor VII/X, o povară astrală reală, intensă care cu greu va trece fără să provoace efecte în viața de fiecare zi, în plan public sau partenerial, contractual, conjugal, procesual. Întreaga atenție trebuie îndreptată, în aceste momente, spre menținerea calmului, păstrarea stăpânirii de sine și a obiectivității și, în măsura în care va fi posibil, amânarea deciziilor importante, pentru perioada de după 18 februarie.
Horoscop Gemeni pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, relațiile parteneriale capătă o dinamică aparte, mai intensă dar și mai contradictorie sau mai conflictuală, pe fondul divergențelor de opinie sau a intereselor contrare, susținute de părți cu vehemență. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va aduce un strop de noroc în viața profesională cu miză mare (funcție) sau în care e implicată imaginea publică (simpatie, prețuire, aplauze, distincții). Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, senzația ca o chestiune materială s-a blocat ori că respectiva cauză este pierdută. Dezamăgire față de cursul evenimentelor care nu evoluează în favoarea unei rezolvări materiale, patrimoniale; una dintre cauze ar fi termenele extrem de lungi cu care se confruntă pe fondul unor proceduri legale (notariale, administrative, procesuale).

Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, Gemenii pot avea tot felul de idei și soluții, privitoare la viața lor personală sau profesională care vor conține, cu toatele, un sâmbure de noutate, ca și cum ar pregăti o surpriză sau ca și cum, ei înșiși s-ar antrena, pentru a se obișnui cu schimbările radicale pe care intenționează să le facă, în curând, în viața lor. Unele decizii, ce pot fi catalogate ca „precipitate”, pot fi provocate sau justificate de Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, perioadă oarecum favorabilă cultivării unei imagini favorabile. Cei care desfășoară activități cu publicul (profesori, avocați, ziariști, actori, interpreți, oameni politici) pot înregistra un succes sau pot câștiga simpatia și admirația celor ce îi privesc sau îi ascultă. Posibile controverse sau dispute alimentate de discrepanța între oferta unor parteneri ce nu concordă cu orizontul de așteptare și cu speranțele nativilor.


Horoscop Rac pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, chestiuni administrative, de obținere a unor adeverințe, aprobări sau semnături, pe fondul unui nou contract de muncă, al unor reglementări ce impun modificări substanțiale în regimul de muncă ori pe fondul schimbării (găsirii) unui loc de muncă. Unele angajări vor juca un rol important în viața nativilor, sau un rol de modelare a carierei lor. Atenție la riscul de suprasolicitare, de epuizare a organismului prin acceptarea unui volum de muncă peste puterile lor ori prin apropierea unor termene-limită de predare a unor lucrări care îi obligă să muncească „zi și noapte”. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor, ceea ce va aduce nuanțe în plus, necesare nativilor, în toate procesele mentale și activitățile de învățare și valorificare a cunoștințelor ori în cadrul unei activități de creație artistică (literatură, muzică în special, secundar arte plastice cu toate ramurile lor).

Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, relațiile parteneriale se vor desfășura pe fondul unei atitudini dificile, deloc cooperante a nativilor care vor manifesta un fel de ostilitate sau reticență față de toate propunerile și soluțiile ce le vor fi adresate: în toate vor vedea un pericol, nu vor crede în utilitatea sau oportunitatea nici uneia. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, posibile surprize legate de un aspect material sau de un avantaj. Uneori, Luna Nouă din Vărsător, din seara zilei de 15 februarie, le poate revela nativilor un context nou de viață și realități care să-i conducă spre decizii nebănuite. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, subtilitate mentală, finețe a spiritului, repliere spre domeniu de cunoaștere sau de viață interioară care presupun recursul la literatura de bună calitate, la filosofiei, religie, esoterism, spiritualitate, muzică, meditație, cunoaștere specială.

Horoscop Leu pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, perioadă bună pentru activitățile menite să refacă tonusul fizic și să le repare nativilor cheful de viață. Moment în care Leii vor dori să se relaxeze prin petreceri, divertisment cultural, activitate sportivă, aventuri, jocuri sau chiar speculații financiare. Moment al impetuozității și individualismului: Leii vor fi preocupați doar de ei înșiși. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor, ceea ce ar putea explica sau chiar determina gesturi de recunoștință traduse prin atenții, cadouri, recompense financiare, ajutoare în contrapartidă. Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, rutină, muncă fără entuziasm, stare organică proastă care ar putea fi unul dintre motivele pentru care nativii vor dori să evadeze în plăceri compensatorii. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, relațiile parteneriale vor trece prin momente importante. De la caz la caz, unele conflicte se pot naște, altele se pot rezolva în mod surprinzător sau neconvențional.

Risc de despărțiri bruște în plan partenerial (între soți, parteneri de contract, de afaceri) prin decizia Leilor de a rupe o relație sau o colaborare ori un contact care, direct sau indirect, lezează un interes personal de familie sau de patrimoniu. Atenție la evoluția într-o direcție neluată în calcul de către părțile implicate într-un conflict sau într-un proces printr-o „lovitură de maestru” (măiestria poate fi datorată nativului, unui avocat sau a unei instanțe care aplică legea invocând un argument surpriză). Evenimente care se precipită, pe fondul influenței exercitate de Luna Nouă în Vărsător, din 15 februarie. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, motive de bucurie sau de satisfacție durată provenind de la un câștig sau de la rezolvarea fericită a unei pricini materiale (financiare).Horoscop Fecioară pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Fecioara
Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, relații controversate, acute sau prea „vocale” cu unele rude care își propun să saboteze inițiativele nativilor sau care nu găsesc de cuviință să-i susțină și să-i ajute în demersurile lor care au un scop familial sau patrimonial comun. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va lumina casa a VII-a a relațiilor parteneriale, introducând o binevenită notă de confort, de echilibru, de nuanță, ba poate chiar de temperanță, contracarând asperitățile care au împins unele relații până aproape de „punctul de rupere”, cum se spune în arhitectură. Între 11 februarie, după ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, distanță față de stările de spirit care presupun efuziune sentimentală. Fecioarele vor să rămână cerebrale, lucide, logice, pragmatice iar domeniul vieții afective le tulbură această conduită autoimpusă.

Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, posibile surprize provenind din inițiativele unor șefi de a reorganiza unul sau mai multe sectoare la locul de muncă al Fecioarelor. În preajma zilei de 15 februarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Vărsător în acest sector al cerului lor astral, Fecioarele își vor formula nemulțumirile destul de dur. În planul sănătății, sistemul nervos va fi cel pus la încercare, alături de sistemul vascular care va reacționa la toate aceste provocări. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, Luna va contribui la generarea unor relații parteneriale cordiale. Un aspect general, al săptămânii viitoare privește diferența majoră de viziune și interes între nativi, rudele acestuia (în principal, părinții acestuia) și partenerii lor de viață. Posibile dezamăgiri. Unele ipostaze de viață tind să-l forțeze pe nativ să accepte niște cedări, renunțări sau abandonarea unei cauze, ceea nu e indicat.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 10 și 11 februarie dimineața, dialoguri oficiale, schimburi de informații, corespondență cu oameni și instituții aflate dincolo de granițele țării, Scurte deplasări în străinătate. Unii vor trebui să susțină examene, evaluări, teste; vor fi avantajați toți cei care stăpânesc foarte bine o limbă străină. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va aduce o undă binefăcătoare de calm, liniște și echilibru organic, cu efecte pozitive, vizibile imediat în plan psihic. Relațiile de serviciu se pot îmbunătăți în schimb, nativii pot intra în panică pe fondul actualelor modificări salariale, corecte mereu de acte normative suplimentare care introduc elemente de noutate. Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, stare incomodă acasă, în familie.

Balanțele par se fi plictisit de obligația de a acorda asistență uneia sau mai multor rude. Incapacitate de a discuta deschis și de a „cădea la pace”, cu aceștia, într-o privință. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, moment bun pentru cei care desfășoară activități de creație sau interpretative (teatru, cinematografie, televiziune) prin capacitatea de a fi originali, novatori, original, sau prin posibilitatea de a exploata o ipostază publică pe direcția demonstrării talentului lor real (afirmare, debut, confirmare sau consolidare de imagine). Context de împrejurări neprevăzut care le va permite o afirmare neobișnuită în preajma zilei de 15 februarie când se va produce Luna Nouă în Vărsător. În plan sentimental, moment al crizei, al surprizelor neplăcute, al reacțiilor intempestive, al constatărilor tulburătoare. Relație șubredă între Balanțe și copiii acestora. Tensiuni și nemulțumiri, „ieșiri” profund nepedagogice ale părinților. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, speranțe, așteptări, iluzii și promisiuni legate de un loc de muncă.


Horoscop Scorpion pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, nevoia de a reglementa, legal, prin acte oficiale, cheltuieli și plăți. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va destinde relațiile sentimentale. Planetele care tranzitează zodia Peștilor, respectiv, casa a V-a, împreună cu influxurile Micului Benefic vor aduce satisfacție interioară, plăceri ale vieții, efuziuni lirice, sentimente de tandrețe împărtășite dar și multă energie în planul creației sau al interpretării artistice. Între 11 februarie, după ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, dialoguri dificile, schimburi de idei și informații greoaie sau uneori, chiar, imposibil de realizat. Blocaje în calea procesului de învățare. Aspect delicat pentru toți cei care vor susține examene teoretice și/sau practice.

Deplasările pot suferi amânări, revizuiri de orar, de traseu sau chiar de scop. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, surprize la domiciliu, în familie, în viața unei rude sau în regimul unor bunuri aflate în patrimoniul personal ori, în devălmășie cu rudele. În preajma zilei de 15 februarie, când se va produce Luna Nouă în Vărsător, nativii pot trece prin situații bizare sau care să-i aducă în situația de a lua măsuri mai puțin obișnuite pentru a putea ține un eveniment sub control ori pentru a-i limita efectele. Moment al surescitării fizice și psihice. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, context astral favorabil pentru desfășurarea unor activități artistice, planetele inducând inspirație, fantezie, sensibilitate creatoare, bogăție de idei. În nota generală a săptămânii se pot înscrie situațiile speciale (întâlniri, dialoguri, propuneri, evenimente) care privesc statutul socio-profesional sau public al nativului ce merită a fi analizate, ele conținând un potențial bun pentru evoluția lor ulterioară.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, perioadă bună, în care Săgetătorii se vor simți în formă din punct de vedere fizici și psihic. Ei vor fi energici, hotărâți, eficienți, combativi. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va crea premize astrale favorabile vieții de familie, desfășurării activității casnice menite să facă spațiul de locuit mai plăcut, mai confortabil, mai modern sau mai adecvat nevoilor lor. În următoarele trei săptămâni se vor putea îmbunătăți relațiile cu rudele (împăcări, iertări, reluarea unor activități și preocupări comune). Între 11 februarie, după ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, stres financiar de moment sau care se amplifică prin incapacitatea de a găsi soluții, fie ele și modeste sau de moment, unor probleme mai vechi care trenează. Îngrijorări salariale sau chiar nemulțumiri față de unele schimbări.

Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, teoretic, ar fi vorba de un noian de surprize; practic, va fi suficientă și una sigură care să-i destabilizeze sau să le creeze o impresie profundă ori care să-i oblige să schimbe ceva în viața lor (o părere, o decizie, o atitudine față de o persoană, etc.). Casa informațiilor va sta sub semnul ineditului care, în mod normal, ar trebui să funcționeze destul de intens în preajma zilei de 15 februarie, când se va produce faza de Lună Nouă în Vărsător, care controlează casa a III-a. de aici, și ipoteza unor deplasări neprevăzute, a unor drumuri care trebuie făcute în mare grabă pe fondul unor evenimente surpriză, de ultimă oră, care-i mobilizează. Schimbări bruște în relațiile cu frații, vecinii sau cunoscuții ocazionali între care pot interveni divergențe din motive stranii, stupide sau absurde. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, dorință de relaxare și reechilibrare în sânul familiei.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 10 și 11 februarie dimineața, strategii născute din nevoia de a găsi o rezolvare onestă sau corectă din punct de vedere juridic unei probleme mai vechi, ce s-a născut în 2017, când Jupiter se afla în tranzit prin Săgetător, și care, din varii motive, nu a putut fi rezolvată. Tranzitul lui Marte prin Săgetător, readuce în actualizate respectivul aspect de viață, sugerând mai multe ipoteze de lucru. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și le va oferi Capricornilor posibilitatea să găsească tonul sau momentul potrivit pentru a aborda o chestiune delicată (în principal cu frații și vecinii). Se conturează un drum care să le facă plăcere sau care să le aducă un avantaj, un noroc, un câștig, un beneficiu.

Între 11 februarie, după ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, moment al strângerii de inimă. Nativii vor fi obligați să se abțină a da curs unei dorințe din varii motive (nu au bani, nu au timp, au alte priorități, o anume conduită le impune amânarea sau renunțarea). Păreri de rău, tristețe, resemnare. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, surprize – și mai bune, și mai rele – privitoare la regimul banilor. Evoluție de tipul sus-jos în privința câștigurilor și a cheltuielilor; stare de lucruri care se poate asocia, în preajma zilei de 15 februarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Vărsător, cu o situație-limită sau cu nevoia ca nativul să ia o decizie neobișnuită, o măsură radicală pentru a reglementa o chestiune financiară. Surprize salariale care vor genera stări de spirit contradictorii ori stare de șoc, gen „a rămâne cu gura căscată”. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, idei bune, nuanță în dialog, subtilitate, condiție interioară care le va permite Capricornilor să fie, dacă este cazul, îngăduitori cu greșelile sau nevoile altora.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, relații dinamice cu prietenii. Multă convivialitate, spirit participativ, gust al desfășurării timpului liber sau al unor activități în comun. Unii nativi se pot integra în structuri organizate (grupuri de lucru, comitete, fundații, cluburi, partide, etc.) pentru a desfășura activități din dorința de a fi utili, de a-și satisface niște nevoi de crez, de conștiință, de împlinire personală sau pentru a da preocupărilor lor extraprofesionale un statut oficial. La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și ar putea atrage un „mic bine” financiar rezultat din creșteri salariale, din venituri suplimentare ori din specularea unor conjuncturi favorabile; să vândă, de exemplu, un bun când acesta este la mare căutare sau prețul lui e în creștere.

Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, mecanisme interioare greoaie, în măsura în care nativii nu vor avea puterea să se rupă de amintiri și de „rumegarea” acelorași nemulțumiri care le afectează dispoziția psihică. Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, perioadă intensă, solicitantă, din cauza conjuncției pe care Soarele o va face cu Mercur și care le va da o bună și interesantă hiper-ideație dar le va induce și destul de multă nervozitate sau agitație ori instabilitate emoțională. În preajma zilei de 15 mai, când se va produce Luna Nouă în Vărsător, nativii se vor enerva în repetate rânduri. Va fi un moment astral destul de important pentru ei, căci va fi Luna „lor” Nouă, ceea ce le va permite să pună punct multor idei, inițiative și acțiuni ce au fost lansate anul trecut, pe vremea asta și să lanseze provocări noi. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, context financiar favorabil rezolvării problemelor curente sau, poate, chiar, al acumulării unor mici rezerve bănești.


Horoscop Pești pentru săptămâna 10–16 Februarie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 10 și 11 februarie dimineața devreme, preocupări profesionale mai intense decât de obicei, grijă pentru imaginea publică, luptă pentru putere sau pentru un statut de prim-rang într-un colectiv de muncă și/sau activitate cu miză socială, politică. nevoie acută de recunoaștere, de afirmare. Context astral bun pentru cei tineri (debut, afirmare). La începutul zilei de 11 februarie, Venus va intra în zodia Peștilor și va tranzita casa I a personalității acestor nativi, dându-le un plus de farmec dar și multă satisfacție personală ori calm interior. Pentru următoarele trei săptămâni, se instalează premize astrale favorabile temperării unor stări fiziologice dezordonate de stres și suprasolicitare și pentru recuperare psihică. Între 11 februarie, dup ora 04:21′, și 13 februarie, după-amiaza, relațiile cu prietenii vor continua să evolueze în registrul prudent, deja abordat de către nativi, care preferă să analizeze atent natura umană a unuia sau altuia dintre cunoscuți, fiind, în orice moment, gata să se extragă din relație dacă impresiile sau informațiile culese de el sunt de natură să-l îngrijoreze și să-l dezamăgească.

Între 13 februarie, după ora 17:12′, și zorii zilei de 16 februarie, în ciuda dorinței Peștilor de a trăi calm și liniștiți, furtuna iscată de planetele în tranzit prin Vărsător, precum și Luna Nouă care avea loc pe casa a XII-a, în ziua de 15 februarie, vor avea darul să răscolească gânduri, amintiri, sensibilități, orgolii, dorințe, idealuri ori neîmpliniri, amestecându-le într-un vârtej emoțional intens, uneori, chiar, destabilizator. Forța acestui moment astral va contribui la remodelarea principiilor și opțiunilor lor de viață. Pe 16 februarie, după ora 04:42′, Luna împreună cu Neptun, Guvernatorul lor, aflat în domiciliu, și Venus, în exaltare, în Pești, va alcătui o triadă glorioasă plină sugestii astrale profitabile, generatoare de împrejurări de viață plăcute, unele memorabile.


Horoscop Urania saptamana 10–16 Februarie 2018

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5