Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul tarot zilei de 28 Februarie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 28 februarie 2021 | 08:09

Horoscopul tarot zilei de 28 Februarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.




Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Asul de bate

Cartea simbolizeaza inspiratia, puterea, creatia, inceputurile, potentialul. Te incearca dorinte puternice de a arata cat esti de bun. Aceasta ambitie iti va prinde bine la locul de munca. Daca esti barbat singur, aceasta carte iti poate aduce mesajul ca se anunta noi oportunitati in amor. Se anunta un nou inceput.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR 6 de cupe

Cartea aduce mesajul inocentei pure, a dragostei curate, opuse sexualitatii si erotismului. Poate fi, de asemenea, simbolul unei prietenii curate, a familiei care te sprijina. Cartea arata compasiune, generozitate. De asemenea, cartea iti mai poate transmite mesajul ca numite lucruri din prezent pot fi vindecate daca te intorci la copilaria ta sau daca te intorci la inocenta pura a copilariei.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Marele preot (Hierofantul)

Oamenii s-ar putea uita la tine cu entuziasmul ca ai putea sa le readuci zambetul pe buze, spranta, bucuria. Nu subestima puterea uneei vorbe bune, a unui zambet, a unui crampei de stralucire. Daca poti aduce aceste lucruri in viata cuiva, nu te da inapoi.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Magicianul

Azi e una din acele zile in care parca simti tot ce urmeaza sa se intample. Desi este un lucru foarte bun aceasta previzionare, nu te impauna prea mult. Excesul dauneaza intotdeauna si un ego puternic s-ar putea sa te impiedice sa mai fii la fel de bun in a simti ce urmeaza!

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Puterea

Atentie la furie, lucrurile pot scapa de sub control. Incearca sa nu te agiti prea mult si evita orice neintelegere. Daca simti o furie reprimata, nu iti va fi de mare folos folosirea unor cuvinte grele. Spune ce ai de spus pe un ton bland si eliberator, fara sa te grabesti sau sa te lasi intimidat.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Nebunul

Asteapta-te la neasteptat. Este o zi a suprizelor. Fii precaut. Prea mult entuzism te poate face sa iei decizii gresite sau sa calculezi eronat riscuri. Stai departe de probleme. Macar pana trece ziua de azi.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Cavalerul de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza energia, pasiunea, actiunea, aventura, impulsivitatea. Daca iti apare inversata, ea aduce la lumina o caracteristica ce nu-ti place la tine. Vezi ce poti corecta. De asemenea, poate sa-ti transmita mesajul ca o anumita credinta te tine pe loc. Daca vrei sa inaintezi, descopera despre ce e vorba!

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de cupe

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. O binecuvantare, o relatie care aduce fericire. Esti inconjurat de energii pozitive si generorizatate din abundenta. Te bucuri de momente placute alaturi de prieteni dragi.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 6 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, poate fi nevoie de multa empatie. Aroganta si concentrarea pe sine te poate impiedica sa vezi clar lucrurile. Ti-e greu sa vezi o situatie prin ochii altcuiva. De aceea ar trebui sa fii atent si la ce spun altii.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Valetul de cupe

Cartea simbolizeaza un mesaj, un inceput creator, sincronicitate. Un mesaj de departe aduce semnele unei posibile colaborari. Comunicarea este foarte importanta. Se deschide calea unui dialog, a unei negocieri. Se naste un parteneriat. Se anunta o perioada plina de oportunitati.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător Asul de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza manifestarea, oportunitatea financiara, prosperitatea. Daca iti apare inverata, ea atrage atentia asupra pretului pe care trebuie sa-l platesti pentru un succes. O victorie poate avea un cost prea mare, fie financiar, fie fizic sau spiritual.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 6 de spade

Esti fortat sa incepi ceva nou. Calatoria poate nu va fi cea mai asteptata din viata ta, vei fi fortat sa o faci, insa, la sfarsit, vei vedea ca a fost in folosul tau. Pe parcursul calatoriei trebuie sa dai dovada de empatie, sa ajuti acolo unde este cazul. De asemenea, daca te simti “orb”, nu te sfii sa ceri ajutorul celorlalti. Cere si ti se va da ghidarea de care ai nevoie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții